sunnuntai 14. elokuuta 2016

DIY: Vanhasta pokkarista säilytyspaikka kesän muistoille

Tätä DIY-askartelua on tehty äidin ja pojan voimin - molemmat vuorotellen taitelleet vanhan pokkarin sivuja, aina sitä mukaa, kuin mielenkiintoa tai aikaa on ollut... :) Eli siis ikuisuusprojekti, joka nyt lopulta saatiin ihan esittelykuntoonkin.
Tarveaineita ei tarvitse kaukaa hakea; vaikka kesäpokkari taittuu tähän tarkoitukseen. Taittelimme pojan kanssa sivuja 2kpl nipuissa kohti kirjan keskustaa, mutta kärsivällinen tekijä taittelee tietenkin sivun kerrallaan... ;)
Me myös jätimme osan sivuista pokkarin alussa ja lopussa taittelematta. Ystäväni on tehnyt vastaavanlaisen taittelutyön, mutta hän taitteli kirjan kaikki sivut ja leikkasi pokkarin kannet pois niin, että taitoksista muodostui puoliympyrä.

...Yritin löytää valokuvaa tuosta ystäväni tekemästä kirjasta, sillä olen senkin valokuvannut ja aikoinaan täällä blogissa kuvan julkaissut ystäväni kodin sisustusta muutenkin esitellessä, mutta nyt täytyy todeta, että avainsanojen käyttö ja arkistointi eivät ole parhaita puoliani... En nimittäin löydä tuota postausta! :)
Tähän taittelutyöhön voi nostaa esille vaikka kauniit postikortit, tai vaikka pieniä muistoja, kuten valokuvia, pääsylippuja, etikettejä, kiiltokuvia...

Jos jaksaisi taitella useamman samankokoisista pokkareista, niin näistä saisi kauniin rivin tulevien joulukorttien esillelaittoon! :)2 kommenttia:

  1. Siitä tuli kaunis, voisi pitää vaikka vain koristeena, tai laittaa siihen jotakin kuten sinä.

    VastaaPoista
  2. Kiitos! <3 Ja mitä vanhempi kirja ja kellastuneemmat sivut, sitä kauniimpi tulisi!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...