lauantai 16. heinäkuuta 2016

Sateen runteleman liljan pelastus

Kävin eilisen kaatosateen jälkeen valokuvaamassa pihallamme, ja löysin sateen taittaman liljan... En raaskinut jättää sitä nuutumaan, vaan annoin sille jatkoajan olohuoneessamme! :)
Ostin tuon keraamisen vesikannun viime vuonna Hong Kong -myymälästä Lahdesta, ja vaikka se alunperin tulikin kastelukannuksi, niin useammin siihen on kukka-asetelmia tullut tehtyä... :)
Liljan väri sointuu kauniisti yhteen vuosia sitten ostetun Casa -merkin tyynyliinan kanssa.
Juuri sopivan rustiikkista ja herkkää makuuni! <3
Liljoista haaveilen Villa Kotirannankin pihaan, ja nämä matalavartiset liljat ovatkin hankintalistallani. Isäni puutarhassa (eli lapsuudenkotini pihassa) on aina ollut pääasiassa pitkävartisia oransseja liljoja, joten nämä valko-pinkit -kukat ovat minulle raikas uutuus!

4 kommenttia:

 1. Sade on täälläkin piiskannut kukkia. En minäkään olis malttanut jättä liljaa kuolemaan pihalle.
  Ihana kannu, sopii hyvin myös yhdelle kukalle.
  Onneksi sun blogis toimii nyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haaveilen kovasti, että joskus omassa pihassa kasvaisi niin paljon liljoja(kin), että voisi hyvillä mieli kerätä aina tuoreet kukat kotiin maljakkoon - ilman, että ensin sateen täytyisi ne katkoa, ennenkuin raaskisin ottaa penkistä sisälle... ;)

   Poista
 2. Täälläkin sade onhakannut kukkia maata vasten tai katkonut niitä.
  Osallistu kastehelmi kulhojen (6) arvontaan mun blogissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vein juuri ruukkukaupalla kukkia raksan pihalle laatikoihin kasvamaan - pahalle tuntui pitkävartisia liljojakin sinne laittaa, kun pelkkä sadetta enteilevä tuuli niitä taivutti vaakatasoon... :(

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...