torstai 14. heinäkuuta 2016

Muutama valokuva kasvimaalta

Kävin iltana eräänä kastelemassa kasvimaata raksan pihassa, ja nappasin muutaman valokuvan kännykän kameralla - osan julkaisin jo aiemmin Villa Kotirannan Instagram- ja Facebook -sivuilla.

Ilta-aurinko paistoi vielä korkealla puiden yllä ja lämmitti - harvinaisia iltoja täällä meillä pain...!

Muutama tomaatintaimi (yllä) ei mahtunut enää kasvihuoneeseen, joten istutin ne kasvimaalle vanhojen ikkunapokien alle. Melkoinen kasvupyrähdys olikin tapahtunut tuolla 'minikasvihuoneessa'; taimien latvat kurkistelivat rehvakkaasti ikkunoiden välistä! :)

Myös pensaspapu ja herne (alla) kukoistaa kasvimaalla - näitä kun saisi riittävästi ihan pakastimeenkin asti, mutta taitaa tänäkin vuonna mennä melkein kaikki tuoreena parempiin suihin. Toki tuoreena maistuvatkin parhaimmalle!
Piakkoin myös porkkana/sipuli -penkissäkin kukkii; nuput ilmestyneet lavan keskelle kylvettyihin samettiruusuihin.
Siirsin keväällä vanhan kodin (uusien asukkaiden) kukkapenkistä omat rakkaat 'perintökukat' talteen raksan pihaan. Tarkoitus oli sijoittaa ne täksi kesäksi lavoihin odottelemaan ensi kesänä valmistuvia kukkapenkkejä, mutta nyt kun silmä tottunut noihin kukkalaatikoihin, niin voikin olla, että osa kukista jääkin niihin asumaan jatkossakin. :)
Kukkalaatikoiden äärelle mies kantoi puutarhatuolinikin odottelemaan niitä tuokioita, kun puutarhassa puuhastelujen jälkeen ehdin istahtaa ihastelemaan omaa kasvimaata... <3
Kyllähän tuossa kehtaa istua ja ihmetellä - varsinkin, kun saan kasvimaan joskus viimeisteltyä... ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...