tiistai 5. huhtikuuta 2016

Kylpyhuoneen lattialaattoihin inspiraatio yllättävältä taholta!

Vihdoin ja viimein tiedän millainen yläkerran wc- ja suihkutilan lattia tulee olemaan! :D

Kerroinkin jo aiemmassa postauksessa, kuinka löysin Lahden Raksa -messuilta Pukkilan valikoimasta näköiseni laatan, Curvytile. **Tuohon postaukseen pääset tästä - KLIK.**

Tuolloin mietin kyseisen laatan käyttöä lattiassa sävyssä Grey, mutta nyt tuo värisävy on vaihtunut valkoiseen!

Lähtökohtana koko wc- ja suihkutilan pintojen suunnitteluun on ollut tämä alla oleva Pinterestista löytynyt valokuva - lattiassa valkoinen laatta, jossa harmaalla kuvio. Ihanan raikas ja harmoninen lopputulos, vaikka kuvio lattiassa melko monimutkainen:
White.:
http://www.styleathome.com/homes/interiors/house-tour-modern-eclectic-family-home/a/59029?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=SAH-dd_150225#ss-a4001e1d-c7f2-4822-a8bb-b3d376cdd633-slide-13

Koska vastaavaa laattaa en ole etsinnöistä huolimatta löytänyt, olen päättänyt kuvioidun laatan sijaan hakea samaa tunnelmaa ja ulkonäköä samaa kuviokieltä toistavalla laatalla, eli tosiaan sillä Pukkilan Curvytile:llä.

Tämä valokuva laatasta otettu Raksa -messuilta, mutta tässä muistaakseni Curvytile Cream -sävy ja kuviolaatta Curvytile Avenue Cream.
En ollut vielä uskaltanut lyödä lukkoon tuota laattaa sävyssä Grey - ja hyvä niin, sillä ikinä ei voi tietää, mistä ja milloin se ajatus täydelliseen lattiaan tulee! :D

Tällä kertaa loistoidea saapui postin mukana Hobby Hall:in kuvaston muodossa! ;)

Viime viikolla saapui Hobby Hall:in sisustusliite, ja heti ensimmäisellä aukeamalla näin valokuvan näistä kahdesta matosta:
Naomi-puuvillamatto, harmaa-valkoinen
Naomi -puuvillamatto, Hobby Hall, harmaa-valkoinen
Naomi–puuvillamatto, sini-valkoinen
Naomi -puuvillamatto, Hobby Hall, sini-valkoinen

Joko keksitte millainen lattia wc- ja suihkutilaan on tulossa...?!? ;)

Eli laataksi valikoitui Curvytile sävyssä White, ja laatan muotoa korostetaan sinertävänharmaalla saumauslaastilla!

Nopealla googlauksella löysin Bauhaus:in sivuilta suuntaa-antavan Kiilto -saumauslaastin värikartan, josta näin arviolta veikkaisin sävyä 42 - siniharmaa melko osuvaksi valinnaksi. Tuohon siniharmaaseen ja valkoiseen värimaailmaan sopisivat myös ne messinginsävyiset hanat ja suihku, joista olemme myös haaveilleet...

Mitä mieltä olette? Ihan sinisellä laastilla en tahtoisi saumata, sillä se saattaa liian voimakkaasti leimata tilan muuta sisustusta siniseksi - tahtoisin kuitenkin hieman pelivaraa vaihtaa ilmettä esimerkiksi pyyhkeillä.

Täytyy toki vielä laattanäytteen kanssa verrata myös sävyjä 44 - tummanharmaa ja 48 - hiilenharmaa. Ne olisivat varmoja valintoja, mutta tuon sini-valkoisen Naomi -maton innoittamana valkoinen Curvytile on valittu lattialaataksi!

Jesh! Pienin askelin eteenpäin! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...