lauantai 2. huhtikuuta 2016

Keväistä sisustamista ja sohvan värimaailman syksyisyys...

Hei, se on huhtikuu! :)

Anopin inspiroimana innostuin heti aamusta keräämään kaikki viimeisetkin talviset ja pääsiäiseen liittyvät esineet pois kodistamme - ulkoa tulviva auringonpaiste houkuttelee sisustamaan jo kesäisemmin! :)

...Ja ikkunoista tulviva auringonvalo taas kerran muistuttaa odottavasta urakasta; ikkunoiden pesusta! Tässä kodissa, koska ikkunat tulevat todella matalalle keittiössä ja olohuoneessa, on tasainen rivi nenänjälkiä puolen metrin korkeudella jokaisessa ikkunassa - sisäpuolella pienimmän pojan ja ulkopuolella kissamme. Muutaman kerran ovat tainneet toisiaan ikkunan läpi ihmetellä...

Kaikkein talvisin kohta kodissamme oli edelleen olohuoneen kirjahylly, ja sen päälle kerätyt asetelmat lasiastioineen, lyhtyineen ja tuikkuineen. Kaikki kerättiin pois odottamaan varastoon viemistä - kiitos isommalle pojalle avusta - ja tilalle keräilin hieman värikkäämpiä esineitä.

...Viikko, niin tavarat on taas möbleerattu uuteen uskoon... ;)

**Talvisen asetelman kuvia voit käydä kurkistamassa tästä ja tästä!**
Keskiössä on isomman pojan väriliiduilla ja vesiväreillä taiteilema maalaus kärpässienistä. Näitä lasten töitä olen kehystänyt ja ripotellut pitkin kotiamme - aivan mielettömän hienoja!

Raksalle olenkin haaveillut yhden seinän valtaamista molempien poikien taiteiluille; valkoiseksi maalattu, vaakalaudoitettu seinä ja siihen rennosti sommitellen erikokoisissa valkoisissa kehyksissä näitä piirroksia. Kuin valkoisella gallerian seinällä - piirrosten värit ja muodot pääsevät oikeuksiinsa!
Myös monessa jo mukana ollut Etolan lintuhäkki jatkaa keväänkin sisustuksessa. Kesäksi sinne asettelen jonkun köynnöskasvin, mutta vielä hetken se saa toimia suojapaikkana rukolan taimille.
Vähitellen alkaa olohuoneemmekin vihertää - murheenkryyninä vielä sohva, sillä sen tekstiilien väritys aivan liian syksyinen! Uusia päällisiä aivan turhaan haaveilen ompelevani, sillä siihen ei ikinä aika riittäisi - syksyn tullen olisi vasta muutamassa istuinpalassa kesäiset kankaat! :D
...Vinkkejä??

Mietin, että jos nuo punaiset selkänojan tyynyt päällystäisin raikkaammalla vihreällä, ja nuo pienet tyynyt vaihtaisin myös kesäisempiin.... Hmmmm....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...