sunnuntai 23. elokuuta 2015

Seesteiset makuuhuoneet - Vantaan Asuntomessut 2015 kooste

Vantaan Asentomessuilla minua miellytti luonnonmateriaalien runsas käyttö - varsinkin makuuhuoneista löytyi pellavaa ja puuvillaa murretuissa ruskean, harmaan ja sinisen sävyissä.

Koska Villa Kotirantaan on suunnitteilla seesteinen ja rauhaisa makuuhuone, keräsin tunnelmaan sopivat makuuhuoneet teille koosteeksi! :)
 Ihana kesäaamun tunnelma tässä makuuhuoneessa:
 Näihin lakanoihin teki mieli kaatua lueskelemaan - ihanan kotoisa tunnelma!
 Deko 165 -kohteen makuuhuoneen tapetti; Art4U.
 Honka Savukvartsi:
 Tämä Urban Villa 1 makuuhuone muistuttaa sisustukseltaan jo hieman hotellihuonetta.
 Planiatalo Amandan näyttävä päätyseinän tapetti saatavilla Studio Decor:ista.
 Designer 151 klassinen ilme Gantin tekstiileillä:
 Ihana piristävä väriläikkä - ja kaunis idea vaikka vanhojen matkalaukkujen käyttöön sisustuksessa:

2 kommenttia:

 1. Ihanan muhkeita ja luonnollisen sävyisiä makkareita! Tykkäisin tuollaisesta pöllipöydästä, ollut haavelistalla jo pari vuotta.:) Vaalenapunaisia pellavalakanoita tekisi mieli, mutta olisiko turhan hempeää...harmaat ja valkoiset meiltä jo löytyy. Ehkä odottelen, että tulisi jotkut kauniin vihertävät.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä mies kaatoi koivun pihapiiristä ja siitä on puolen metrin mittaisia (30-40cm halkaisijaltaan) pätkiä nyt odottelemassa halkojaansa - tekisi mieli vierittää niistä pari piiloon ja virittää myöhemmin yöpöydiksi! :) Tuohon terassille nostinkin pari jo kukkien alle pikkutasoiksi.

   Ostoslistalle löysivät tiensä vaaleanbeiget ja luonnonvalkoiset sekä vihertävät pellavaiset liinavaatteet - sain ilmeisesti hiljaisen myöntymisen myös mieheltäni tälle tulevalle värimaailmalle... ;) Vaaleanpunaiset pellavalakanat kuulostavat kyllä ihanille, mutta ei taitaisi meidän taloudessa mennä läpi... :D

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...