perjantai 7. elokuuta 2015

Paikallisessa sisustusliikkeessä, LaFiliassa, tekemässä löytöjä!

Piipahdin viime viikonloppuna paikallisessa sisustusliikkeessä, LaFiliassa, ihastelemassa valikoimaa ja viettämässä lapsivapaata laatuaikaa kamerani kanssa.
Kerroin tästä paikallisesta sisustusliikkeestä aikaisemmassa 'Let love grow' -postauksessani, kun puolivahingossa kauppareissulla eksyin tuonne ihanien sisustustavaroiden maailmaan! Mukaan tuolloin lähti samantien kaunis 'Let love grow' -taulu, joka odotteleekin jo pääsyä Villa Kotirannan valkoiselle lautaseinälle.
Mietin jo tuolloin, että täytynee palata takaisin kameran kanssa - niin paljon kaikkea Villa Kotirantaankin sopivaa tuntui liikkeestä löytyvän.
Kun muutin Mäntsälän kulmille reilu vuosi sitten Lahdesta, olin alkuun hieman koti-ikävissäni 'ison' kaupungin ostosmahdollisuuksiin, sekä kahvittelukulttuuriin. Pahimpaan kulttuurishokkiin istuin keskustan Citymarketin kahvilassa hörppimässä Kulta Katriinaa pahvikiposta, ja välillä ajelin reilun 50km matkaa vanhoille kulmille, ihan vain päästäkseni hypistelemään kauniita esineitä.
...Ja kyllä, tunnustan, olen materialisti - kauniit esineet, sekä harkitut esillepanot liikkeissä miellyttävät silmää ja piristävät mieltä! ;) ...Juu, juu; naiset!
Pikkuhiljaa Mäntsälä on auennut minulle aivan uudella tavalla; täällähän on lähes kaikkea, mitä saatankaan tarvita ja kaivata! Ei minun tarvitse lähteä Lahteen, Järvenpäähän, Hyvinkäälle tai Helsinkiin löytääkseni esimerkiksi lahjaa ystävälle.

Ja mieluiten tuen paikallisia yrityksiä - varsinkin putiikkeja - jotta nämä palvelut myös pysyisivät paikkakunnalla!
Tästä paikallisesta yrityksestä, LaFiliasta, löytyvät niin pienet sisustusesineet kotiin ja lahjaksi, kuin vanhoja huonekaluja sekä tekstiilejä, kuten päiväpeittoja ja tyynyjä. Liikkeestä saa myös sisustussuunnittelupalveluja!
Löysin ihanan vaaleanpunaisen päiväpeitonkin, jonka niin kovasti tahtoisin saada jotenkin istumaan Villa Kotirantaan! ...Nyt jos olisi perheessä pieni tyttö, niin tietäisin minkä elementin ympärille lähtisin lastenhuoneen sisustusta rakentamaan... ;)
Liikkeen valikoima miellyttää niin maalaisromantiikannälkäisen kuin vintage -henkisen sisustajan silmää. Sulassa sovussa ovat esillä herkät, pikkukukkaiset tyynyliinat sekä emalikulhot ja nostalgiset termospullot.
Harvassa putiikissa on myöskään yhtä ihana ja leppoisa tunnelma, kuin LaFiliassa; liikkeen omistaja Anne-Mari Lu ottaa jokaisen asiakkaan vastaan aidolla lämmöllä ja saa kävijän tuntemaan olonsa kotoisaksi ja tervetulleeksi. :)
Samaan hengenvetoon voin myös ilokseni kertoa, että myös viihtyisää kahvittelupaikkaa kylällä kaipaavalle on syksyä kohti tulossa iloisia uutisia; LaFilia -myymälän yhteyteen avaa ovensa myös kahvila! :) Luvassa siis hemmottelua herkkusuille!
En malta odottaa! :)

*Suuri kiitos, Anne-Mari, mahdollisuudesta tulla valokuvaamaan, sekä rattoisasta juttutuokiosta!*


P.s. Jos olet hullaantunut ihaniin pöllöihin - kuten muutamat ystäväni ja minä - niin LaFiliasta löytyi monenmoisia kauniita pöllösomisteisia esineitä, laukuista tyynyihin ja magneetteihin!

3 kommenttia:

 1. Oi joi, tälläistäkin löytyy mäntsälästä! Itse mäntsälän naapuri kuntalaisena vasta totutellu mäntsälän palveluihin. Täytyykin käydä katsastamassa ko. Liike. Kiva blogi muutenkin sulla :)

  Ps. Käy kurkkaamassa mun blogin antia unelmaloistoa.blogspot.fi ;)

  VastaaPoista
 2. Oi joi, tälläistäkin löytyy mäntsälästä! Itse mäntsälän naapuri kuntalaisena vasta totutellu mäntsälän palveluihin. Täytyykin käydä katsastamassa ko. Liike. Kiva blogi muutenkin sulla :)

  Ps. Käy kurkkaamassa mun blogin antia unelmaloistoa.blogspot.fi ;)

  VastaaPoista
 3. Kyllä, olen itsekin erittäin positiivisesti yllättynyt, mitä kaikkea täältä meidän kylältä löytyykään! :) Kannattaa ihmeessä käydä liikkeessä pyörähtämässä; kuulin juuri, että lisää ihanuuksia on saapunut ;)

  Kiva, että pidät blogistani! Vasta alkutaipaleella ollaan - niin blogin kuin raksankin kanssa - mutta mukava kuulla palautetta! :)

  Käynkin kurkistamassa blogiasi samantien - kiitos vinkistä!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...