lauantai 31. joulukuuta 2016

Meidän vuosi 2016 - MakroTex viikkohaaste 'MUISTOJA - 2016'

Vaikka lupasin pysyä blogini kanssa tauolla vuoden loppuun, en malttanut olla osallistumatta tämän viikon Pieni Lintu -blogin MakroTex -haasteeseen: 'MUISTOJA - 2016'! :)

Joululomalla sairastellessa oli hyvää aikaa selata läpi menneen vuoden valokuvia, ja koostinkin niistä näin vuoden viimeiseksi päiväksi yhteenvedon.Tälle näytti meidän perheen vuosi 2016:


TAMMIKUUSSA muutettiin uuteen kotiin, jossa asustelemme Villa Kotirannan valmistumiseen saakka:HELMIKUUSSA sisustustettiin uutta kotia ja toivotettiin kaivattua kevättä tervetulleeksi:


¨
MAALISKUUSSA juhlittiin isomman pojan syntymäpäiviä oikein kahteen otteeseen:HUHTIKUUSSA saapuivat perheen odotetut uudet jäsenet; maatiaiskanat Nugetti, Poppis, Fajitas ja Kuukeri:TOUKOKUUSSA vierailtiin mummolassa ja puuhailtiin pihalla. ...Melkein voin tuntea nuo kevyesti lämmittävät auringonsäteet...KESÄKUUSSA vietettiin isomman pojan kanssa laatuaikaa perinteisellä äiti-poika -Helsinkimatkalla:HEINÄKUUSSA pieni mansikkasuu nautti kesälomasta mummolassa:ELOKUUSSA saimme ensimmäiset kananmunat omasta kotikanalastamme:SYYSKUUSSA oli Villa Kotirannassa vihdoin uusi katto, uusi puuverhous ja uudet ikkunat:LOKAKUUSSA oli aika lopetella kesän satokautta ja laittaa kasvimaa talvikuntoon:MARRASKUUSSA tuli lumi ja talvi yllättäen kaikki, ja pihaleikitkin jäivät lumikerroksen alle:JOULUKUUSSA lähdettiin toiseen otteeseen perinteiselle äiti-poika -Helsinkiseikkailulle - hauskaksi perinteeksi onkin jo muodotunut yhteinen irtiotto arkeen kerran kesässä ja kerran talvessa:
Innolla tulevaa vuotta ja uusia seikkailuja odotellen! :)*Enemmän MakroTex -viikon periaatteesta voit lukea Pieni Lintu -blogista.

8 kommenttia:

 1. Kauniita muistoja! Hyvää uutta vuotta!

  VastaaPoista
 2. Hienoja muistoja ja kuvia! Kaunis nimi talolla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä vaikeaa valita vain 12 kuvaa kertomaan koko vuoden puuhailuista yhteenveto - niin paljon mahtuu tapahtumaan 365 päivään! :)

   Ja kiitos - Villa Kotiranta tuleekin vanhan puuverstaan omasta historiasta, eli ei tarvinnut lähteä itse keksimään. Joskus tosin huvittaa tuo nimi, kun eihän meillä ole rantaa lähellä... ;)

   Poista
 3. Ihastuttava vuosi selvästi takana päin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ...Ja vauhdikas! :) Toivottavasti vuosi 2017 on täynnä samanlaista tohinaa - tosin toivottavasti syksyä kohti raksailu vihdoin rauhoittuisi, ja pääsisimme joskus 'ihan vain olemaan'... ;)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Oli muuten mukavaa etsiä noita valokuvia, sillä samalla löytyi paljon valokuvia, joiden hetket olivat jo ehtineet unohtumaan! <3

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...