maanantai 5. lokakuuta 2015

Täydellisen kastelukannun metsästystä - ja se saalis!

Heti alkuun pahoittelut; tämän postauksen kuvat jouduin ottamaan puhelimen kameralla, kun järkkärini alkoikin vaatimaan akkujen latausta... :)

Koko kesän olen yrittänyt löytää kaunista kasteluastiaa kasvihuoneeseen (ja talven ajaksi sisälle). Käytössä on ollut tähän asti kasvihuoneessa se perinteinen Orthexin iso muovinen kastelukannu ja sisällä pieni valkoinen kastelukannu - muovinen sekin.

Hakusessa on siis ollut joko keraaminen tai emalinen kannu, jolla olisi helppo kastella vaikka pienessä ruukussa olevia huonekasvejakin. Ei liian raskas. Niin, ja kauniskin mielellään! Eikä hirvittävän kallis, kun saatan sen vahingossa kuitenkin kivilattialle huitaista...

Kertaalleen luulin jo löytäneeni juuri täydellisen emalikannun Lahden satamakirppikseltä; täytti kaikki tiukat kriteerini, mutta kun myyjä kuuli käyttötarkoitukseni, onnekseni hän huomautti todenneensa, ettei kannu sovi kuin koristeeksi - pohja vuoti! Plääh...

Lokakuulle asti sain etsiskellä, kunnes juuri sopiva kannu löytyi yllättäen Lahden Hong Kong -myymälästä! :)
Keraaminen, hämmentävän kevyt ja vielä kaunis! :) Eikä ollut hinnallakaan pilattu; kuittia en enää löytänyt, mutta muistaakseni ~12€.
Ja väreissäkin oli mistä valita - itse päädyin tällaiseen vihertävän siniseen:
Tällaisia löytöjä lisää kiitos! :) Veikkaan, että ainakin uutuuden viehätyksen ajan muistan jopa kastella kukkiakin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...