perjantai 16. maaliskuuta 2018

Euron DIY-hyllykkö verannalle


Vaikka kultaköynnöksen pitäisikin olla melko vähään tyytyvä ja varjoisammallakin paikalla viihtyvä, huomasin tovi sitten, että ikkunattomalle käytävälle sijoitettuna kasvi näytti kärsivän.

Koska tämä lahjaksi saatu kultaköynnös on kooltaan melkoinen, jouduin pari päivää miettimään sille uutta paikkaa kodissamme. Lopulta huonekasvi löysi uuden seinustan, jolle kiipeillä - mutta tuosta nurkkauksesta lisää erillisessä postauksessa.


Tänään pääosassa onkin käytävän tauluseinä ja lipaston päällinen, jonne kultaköynnös jätti siirtyessään suuren aukon.

Muistatteko mille tila näytti aiemmin?

Kultaköynnös oli nostettuna käytävän lipastolle ja sen kaksi pisintä oksaa kiemurteli seinustalle pienemmän pojan huoneen oven yläpuolella:


Maaliskuun alussa tuohon lipaston päälle nousi myös Tikkurilan keltaisella Helmi -huonekalumaalilla maalattu euron kirppislöytölaatikko, jossa kevään ensimmäiset narsissit toivat tilaan lisää vihreän ja keltaisen sävyjä.


Ratkaisu kultaköynnöksen jättämään tyhjiöön löytyikin yllättävän läheltä: keltainen puulaatikko keikahti lipaston päältä seinälle hauskaksi avohyllyksi! :)


Tämä idea syntyi puolivahingossa, sillä kultaköynnöksen oksaa seinällä kannatelleeseen naulaan oli pakko keksiä jotain roikkumaan, ja tuolla hetkellä kädessä sattui olemaan tuo puulaatikko - no hitto miksei?! ;)


Uuteen hyllykköön löytyi nopeasti värikkäitä, pieniä yksityiskohtia; vanhoja teepurkkeja, jotka ovat löytöjä kirpputoreilta, lapsuudenkodistani mukana kulkenut soodapurkki, sekä Villa Kotirannan remontissa löytynyt inkivääripurkki.

Laatikkohyllyn päälle nostin vanhan metallipurkin, sekä verannan avohyllyllä asustavan maatuskan sisältä viisi pienempää mummelia.

Täydellinen!! :)


Tuo laatikon sisäosa odottaa vielä uutta maalikerrosta, mutta en pelkästään tämän laatikon takia viitsi avata maalipurkkia ja sotkea pensseliä. Kunhan seuraava maalausprojekti tulee vastaan, viimeistelen tämänkin työn loppuun.

Toisaalta mitään kiirettä ei ole, sillä tuo sisäosan keskeneräisyys ei liian pahasti paista ainakaan omaan silmään.


Ihastuin nyt ikihyvin tähän hyllykköön - ja etsinnässä lisää tällaisia pikkuisia puulaatikoita, joita voisin maalata tähän seinustalle.

Kävin viime viikonloppuna kylässä parhaan ystäväni luona ja hänen kanssaan pohdittiin myös tällaista ratkaisua yöpöydäksi tilaan, mihin perinteinen yöpöytä ei sängyn viereen mahdu.

Näistähän saisi myös mainiot kirjahyllyt!!


Keltaiset väripilkut vain lisääntyvät käytävällä - tykkään!


...Eikä ainoastaan käytävällä, vaan myös käytävän päässä tuvassamme aurinkoisen keltaiset sävyt valtaavat alaa! :)

Näitä valokuvia katsellessani, sekä tässä tuvan pöydän ääressä istuessa ja ympärilleni katsellessa kasvoillani on tuo sama myhäilevä ilme kuin alla olevassa valokuvassa kisullamme Bonolla.


Rentouttavaa viikonloppua kaikille!

Palaan varmaankin jo huomenissa tuohon kultaköynnökseen uudelleen, ja kieltämättä hiukan polttelee osallistua blogeissa nyt esiintyneeseen ajankohtaiseen teemaan; arkikuvat kodista! :)

...Minua kun on hiukan hymyilyttäneet sisustusblogien 'hurjat arkikuvat', joissa keittiön tasolle on unohtunut - ihan totta, hui - KAHVIKUPPI aiheuttamaan arkista kaaosta! :D Olen noita kuvia katsellessa vilkuillut tässä ympärillä olevaan lapsiperheen todellisuuteen ja myhäillyt, että nyt tulisi sitä shokeeraavaa matskua...

Ehkäpä siis ennen viikonloppusiivousta nappaan vielä muutamat valokuvat... ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...