lauantai 4. marraskuuta 2017

Vanha puuverstas ja intialainen villamatto - täydelliset yhdessä!

*Kaupallinen yhteistyö: SukhiTiedätkö mikä sai kisumme, Bonon, näin tyytyväisenä makoilemaan....?


Uusi, ihana Sukhimatto!

Sain mahtavan yhteistyöehdotuksen Sukhilta keväällä liittyen intialaisiin mattouutuuksiin, jotka ovat nyt lokakuusta lähtien tilattavissa Sukhin nettisivuilta; kotiimme saapui koko perheen iloksi kaunis palmikoitu villamatto!


Tästä matosta on tullut perheen suosituin paikka tuvassamme; siinä makoilee kisun lisäksi yleensä vähintään toinen pojista katsomassa piirrettyjä tabletilta.

Minäkin  olen löytänyt itseni usein iltaisin istumassa matolla, katselemassa pönttöuunissa roihuavaa tulta, tai läppäri sylissä kirjoittamassa blogia.


Ihanan pehmeä ja lämpöinen tuo villamatto!


Tätä palmikoitua villamattoa saa kolmessa värissä; beigensävyinen Kayum, harmaa Tahir sekä tämä meille kotiutunut luonnonvalkoinen Kalim.

Harkitsin pitkään mattoa harmaassa sävyssä, mutta olen nyt todella tyytyväinen päätökseeni; luonnonvalkea Kalim sopii todella kauniisti yhteen harmaaksi maalatun puulattian kanssa!


Nämä intialaiset palmikoidut villamatot valmistetaan Pohjois-Intiassa, Rajasthanin alueella, kuten kerroinkin eilisessä postauksessani.

Pssst, Jos et vielä ehtinyt tuota eilistä tekstiäni lukemaan, käythän kurkkaamassa - löydät sieltä lisää tietoa Sukhin eettisistä ja ekologista arvoista, jotka tekivät minuun suuren vaikutuksen.


Palmikoitua villamattoa on saatavissa yhdeksässä eri koossa, sekä verkkokaupassa voit määritellä myös yksilöidyn koon.

Tämä meidän kotimme matto on kokoa 80x100cm, joka on pienin valmiiksi määritelty mattokoko - suurin on puolestaan 300x400cm.

Palmikoidusta villamatosta on myös saatavilla pieni koko, 15x20cm, joka sopii vaikka pannunaluseksi! ...Ihana idea joululahjaksi...


Hauska huomata, kuinka vanhan puuverstaan tunnelmaan ja suomalaisen käsityöharrastajan kotiin sopiikaan intialainen matto näin luontevasti! :)


Mietin tätä mattoa tilatessa, että sen paikaksi varmaankin valikoituu makuuhuoneemme, sillä mikä olisikaan ihanampi tunne aamulla herätessä, kuin laskea paljaat varpaat lämpimälle villamatolle.

Mutta kun matto saapui Villa Kotirantaan, rullasin sen auki tupaamme ja en voinut enää kuvitella siirtäväni sitä pois tuosta koko kodin sydämestä!


Niin, kyllä kelpaa nyt kisunkin tulevana talvena viettää päiviä sisällä lämpimässä - köllötellä pönttöuunin lämmössä villamatolla ja katsella lintulaudalla pyörähtäviä pikkulintuja.
Kiitos, Sukhi!

http://www.sukhimatot.com/

2 kommenttia:

  1. Minä en kestä tätä suloista kissaa! Mattokin on toki kaunis mutta kyllä kisu vie kaiken huomion.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Milla! <3 Edelleen oikein ihmetyttää, miten kisu innostui poseeraamaan - ei siis todellakaan kisunherkuilla houkuteltu köllöttelemään, vaan hän ihan puhtaasti nauttii olostaan tuossa pehmoisella ja lämpimällä matolla! <3

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...