torstai 19. lokakuuta 2017

Sisustustaulut ja muut pienet muistot löysivät paikan portaikosta

Kaupallinen yhteistyö: Desenio

Vaikka muutto on vielä aivan kesken ja hyvästä yrityksestä huolimatta viimeisiä listoja puuttuu huoneista, niin olen täysin sydämeni menettänyt tälle uudelle kodillemme, Villa Kotirannalle.


Ja huolimatta verannan ja työhuoneen vallanneista muuttolaatikoista olen koettanut tehdä talosta jo mahdollisimman kotoisan ja panostanut pieniin yksityiskohtiin erityisesti tupakeittiössä. Varsinkin lasten asettuminen kodiksi tuntui näiden seinien sisällä sujuvan helposti, kun elämä on palannut nopeasti uomiinsa, ja lastenhuoneet sekä yleiset oleskelutilat ovat asutun näköisiä ja kodikkaita.


Koko perheen on tosin ollut muutenkin niin paljon helpompaa asettua kodiksi tähän taloon, koska olemme perheenäkin viettäneet täällä paljon aikaa remontoidessa. Talo ja sen huoneet ovat siis tulleet tutuksi tässä remonttivuosien saatossa.


Talon muuttumista kodiksi on edesauttanut myös mahtava yhteistyö, josta kerroinkin jo aiemmin tiistaina blogissa; pääsimme valitsemaan Desenion todella laajasta julistevalikoimasta omaan kotiimme ja makuumme sopivat printit!

Runsaudenpulasta huolimatta saimme perheen kanssa lopulta yhteisymmärryksessä valittua julisteet lähestulkoon jokaiseen kotimme huoneeseen, ja tiistaina esittelinkin keittiömme uutta ilmettä.

Tänään kirjaimellisesti kurkistetaan blogissa tupamme piilotettuun helmeen; portaikon laskutasoon, jonka mies minulle askarteli 'koska aina on kuitenkin jotain pikkuroinaa, jota pitää esille asetella'. ;)

Ja miten oikeaan mies osuikaan!


Tuolle tasanteelle olen aloittanut sommitelman rakentamisen; mukaan on mahtunut niin lasten valokuvia vuosien takaa värikkäissä kehyksissä, 17 vuotta sitten tekemäni maalausharjoitus, matkamuisto Berliinistä, taululöytö paikallisesta sisustuskaupasta, sekä Desenion LET'S STAY HOME -tekstijuliste (21x30cm), jonka sanomaa olen fiilistellyt päivittäin tänne muuttomme jälkeen:


''Jäädään kotiin, ei lähdetään minnekään. Nautitaan tästä hetkestä, unohdetaan maailma näiden seinien ulkopuolella. Ei kuulla koputusta ovelta, shhhh, ollaan ihan hiljaa vain, piilossa muulta maailmalta, omassa ihanassa uuden kodin kuplassa. Keitetään iltakahvit ja juodaan keinussa kiikkutellen. Laitetaan takkaan tulet ja kuunnellaan seinäkellon raksutusta. Istutaan löylyissä tanssivan tulen valoissa ja juodaan päälle kylmät vissyt. Hipsutellaan tuvassa värikkäissä villasukissa lasten nukahdettua, ja kuiskutellaan pimeässä peiton alla, luvaten jäädä kotiin myös huomennakin.''Desenio tarjoaa blogini lukijoille ihanan mahdollisuuden
tilata tuotteita -25% alennuksella 
(ei koske handpicked -merkittyjä julisteita)
17.-19.10.2017 välisenä aikana alekoodilla VILLAKOTIRANTA25.


- Alekoodi voimassa siis vielä tänään! -

https://desenio.fi/

2 kommenttia:

  1. Ihana koti teillä ja voi kuinka sydäntä lämmittävää on lukea, kun kerrot kodistasi jota selvästi rakastat <3 Mukavaa loppuviikkoa teille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!! <3 Olo on kuin vuosien jälkeen olisin vihdoin kotiin tullut. Vaikka kaikki on vielä hieman hujan hajan, on olo seesteinen näiden seinien sisällä. <3

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...