perjantai 27. lokakuuta 2017

Perjantaikimppu ruokakaupasta viikonlopun kunniaksi


Kuuntelin radiosta eilen juttua, jossa kerrottiin Åke Blomqvistin tuoneen aina vaimolleen perjantaipuskan.

Niin hellyyttävää! Ja niin kadehdittavaa....! ;)


Tuosta kuulemastani inspiroituneena nappasin itse itselleni viikonlopun kukkaset kauppareissulla paikallisesta marketista.

Sillä ei ole loppujen lopuksi väliä, kuka kukkaset kotiin kantaa perjantaina - mies vai minä - pääasia, että kimppu odottaa minua lauantaiaamuna herätessäni kahvipöydässä muistuttamassa viikonlopusta ja kotona olemisen mahtavuudesta! ;)


...Hieman jo nyt ikävä Mansikkatilan mailla -blogin viikonloppuista #Kukkailottelua -haastetta, enkä osaa tästä perinteestä, johon olen säännöllisen epäsäännöllisesti yli vuoden osallistunut, luopua!

Joten tänään luvassa kukkailottelua ihan muuten vain - pääosassa Pirkka Reilun Kaupan ruusut sekä Tokmannilta ostamani Kotikulta -huopatabletti!Näillä kuvilla toivotankin sinulle leppoisaa ja aurinkoista viikonloppua!


Täällä suunnataan kohta popcornien ja karkkikippojen kanssa television ääreen nauttimaan viimeisestä Vain Elämää -jaksosta koko perheen voimin.

Perjantain perinne - laiska telkkuilta herkutellen. :)

2 kommenttia:

  1. Mukavaa viikonloppua ❤ ihanat kukkaset 😊

    VastaaPoista
  2. Upeat ruusut!<3 Kyllä kuule kukilla voi osallistua Perjantaimyysseihin!:) Tarkoitus oli lähinnä laajentaa mahdollisuuksia, ei rajata niitä pienemmiksi.:)
    Ihanaa viikonloppua!<3

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...