tiistai 17. lokakuuta 2017

Julisteet viimeistelevät uuden keittiömme


*Kaupallinen yhteistyö: Desenio


Muistatteko valokuvat parin viikon takaa juuri valmistuneesta keittiöstämme?

Keittiömme oli tuolloin kaunis, vaalea ja valoisa - juuri sellainen kuin olimme haaveilleetkin - muttei vielä persoonallinen.

Tämän perheen naisen kädenjälki ei ollut vielä näkyvissä, ja vasta pari viikkoa myöhemmin pääsin tekemään talosta kotia.

Mutta lupailin jo tuolloin lokakuun alussa, että värikkään sisustamisen ystävänä tulen tekemään tuosta vaaleasta keittiöstä kotimme lämpimän sydämen - ja omasta mielestäni olen todella hyvällä tiellä tuon lupauksen lunastamisessa!


Makuisemme kodin sisustamisessa saimme myös hieman apua; pääsimme nimittäin valitsemaan Desenion käsittämättömän laajasta julistevalikoimasta kotiimme sopivia printtejä!

...Valintaan meni lopulta todella pitkä aika, sillä perheen miehilläkin riitti mielenkiintoa selata julistevalikoimaa läpi ja esittää toiveitaan. Samanlaista innokkuutta olisin kaivannut ehkä muidenkin sisustusratkaisujen mietinnässä tässä remonttiprojektin aikana... ;)

Löysimme yhteisymmärryksessä lopulta lähes jokaiseen kotimme huoneeseen täydelliset printit!

Tämä keittiön avohyllylle nostettu BEEF CHART -juliste (30x40cm) on miehen valitsema - tuo hauskasti rouhean äijäkästä fiilistä tuonne Marimekon Siirtolapuutarhakuppien ja retropurnukoiden sekaan.


Avohyllyt ovat mieheni meidän vanhaan kotiimme tekemät, jotka kulkivat kahden muuton läpi tänne lopulliseen kotiinsa. Vaikka näitä hyllyjä tehdessä emme tienneet, minne reilun kolmen vuoden kuluttua ne tulisimme lopulta nostamaan paikalleen, istuvat ne tähän taloon ja keittiöön täydellisesti!

Puun sävyt pehmentää kauniisti harmaan ja valkoisen yhdistelmää - avohyllyjen seuraksi kaipasin myös luonnosävyjä julisteisiin ja kehyksiinkin. Alla olevien valokuvien THISLE FLOWER -julisteen (30x40cm) puiset (tammi) julistelistat ovat myös Desenion valikoimasta.

Näitä julistelistoja kelpaa kehua, sillä kauniin ulkomuodon lisäksi niihin on valtavan helppoa kiinnittää julisteet; juliste asetetaan kahden listakappaleen väliin, jotka kiinnittyvät yhteen magneetein!


Avohyllyille nostimme rakkaimmat kahvi- ja teekupit, jotka ovat käytössä lähes päivittäin - ja joita on ilo katsella keittiössä puuhastellessa.


Avohyllyjen alle sijoitin kehystettynä LIFE HAPPENS, COFFEE HELPS -julisteen (21x30cm), jota katselen arkisin hiljaisessa keittiössä aamukahvia silmät ristissä keitellessä. Välillä jopa hymyilyttää hieman... ;)


Yksi luontoaiheinen juliste, BRASSICA FLOWER (30x40cm), nousi keittiön THISLE FLOWER -julisteen seuraksi tupakeittiön olohuoneen puoleiselle seinustalle.


Tällaisen suunnan kotimme sisustus on lokakuun aikana ottanut - mitä mieltä olet? :)


Desenio tarjoaa blogini lukijoille ihanan mahdollisuuden
tilata tuotteita -25% alennuksella 
(ei koske handpicked -merkittyjä julisteita)
17.-19.10.2017 välisenä aikana alekoodilla VILLAKOTIRANTA25.


https://desenio.fi/

4 kommenttia:

 1. Onpas tyylikkään näköistä ja nuo julisteet ovat superkivoja :) Desenion julistevalikoima on kyllä käsittämättömän monipuolinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koetin taas nopsaan kurkistaa Desenion sivuilta julistetta pukuhuoneeseemme ja unohduin pitkäksi aikaa selaamaan valikoimaa. Todella positiivinen yllätys ollut tosiaan tuo valokoiman laajuus ja monipuolisuus! :)

   Tässä pitkin syksyä, sitä mukaa kun huoneet valmistuvat, lupaan valokuvailla noita muihinkin huoneisiin löytyneitä printtejä - varsinkin poikien huoneisiin löytyi todella osuvat julisteet, joita lapset itse olivat valitsemassa.

   Poista
 2. Olen lukenut myös sinun vanhempia postauksiasi.
  Ihana teidän uusi koti.
  Nuo julisteet tuovat ns. keveyttä ja ovat kauniit. Varsinkin toi kukka.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuija! <3 Onhan tässä vielä työtä, ennen kuin kaikki on valmista ja tavarat paikoillaan, mutta toisaalta nyt on kaikki aika maailmassa tyhjentää iltaisin muuttolaatikoita - tästä kodista ei ole enää kiire minnekään!

   Nuo kukkajulisteet ovat niin herkät, ja niitä keventävät vielä nuo puiset rimat. Sopivat mielestäni vanhan talon sisustukseen. :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...