torstai 28. syyskuuta 2017

Kuulumisia raksalta: messinkinen suihku vihdoin yläkerran wc- ja suihkutilassa

Tällaiselle näyttää yläkerran wc- ja suihkutilassa nyt, kun kurkistaa ovelta sisälle: tumman sävyinen messinkinen suihku on asennettu paikoilleen, kattoon upotetut valot heijastuvat valkoisista laatoista  tähtitaivaan tavoin ja vinoon kattoonkin on listat saatu paikoilleen.


Puuttuu 'vain' ritilä tuosta suorakulmion muotoisesta lattiakaivosta, peili on ripustamatta seinälle allaskaapin ylle, lasinen suihkuseinä on vielä suunnittelutasolla - ilmestynee joskus ensi vuonna vasta, tai noh, katsotaan miten sisäänmuuton jälkeen jaksaa hetkeen tsempata puuttuvien asioiden kanssa... ;)

Myöskin tuon suihkun kanssa yhteensopiva Elloksen Thelma -hylly odottaa pakettina noutajaansa lähikaupan postipisteessä, ja nousee seinälle nyt tulevan viikonlopun aikana.

...Tilasin tähän tarkoitukseen aiemmin jo kauniit House Doctor -hyllykannattimet, jotka lopulta totesin liian syviksi kapeaan tilaan. Mutta ei huolta, ne löysivätkin uuden, vielä osuvamman sijoituspaikan makuuhuoneen Nefriitin sävyiseltä seinältä! :)


Tätä suihkua etsittiin pitkä tovi niin Suomesta kuin ulkomailta, ja lopuilta teimme
(uhka)rohkean(ko?) teon, ja tilasimme täydellisen suihkun ulkomaisesta nettikaupasta...! Nyt jännityksellä odottelemme käyttöönottoa, ja suihkun toimivuutta pitkässä juoksussa.

...Aina välillä näistä ulkomaisista, ei-Suomen-hintatasoisista, hanoista ja suihkuista kuulee kauhutarinoitakin, mutta kun paras tarjous vastaavalle suihkulle Suomesta alkoi olla nelinumeroinen summa, niin päätimme rohkeasti kokeilla.

Lupaan rehellisesti jakaa kokemukset! :)


Mutta kaunis se ainakin on - ja jälleen kerran ei liian moderni, muttei sellainen romanttinen antiikkimalli.


Viikonloppuna on tarkoitus siivota kuluneen viikon aikana tapahtuneen keittiön kasaamisen aiheuttamat sotkut raksalta, ja saada tupakeittiökin vihdoin muuttokuntoon. Tavaraa on jo siirtynyt vähitellen makuuhuoneisiin ja työhuoneeseen, mutta eipä nuo viedyt kuormat juuri vielä näy nykyisen kotimme tavaramäärässä... :D

Tavaroiden raivaamistakin pitäisi isolla kädellä tehdä, mutta sen sijaan olen addiktoitunut Tori.fi -sivustoon seuraamaan jokaista mahdollista lipastoa, vitriinikaappia, jakkaraa ja naulakkoa... Ja ihan liian monta niistä onkin nyt raksan varastossa odottamassa maalaamista... ;)

Huomenna koetan vielä illalla valoisan aikaan käydä valokuvaamassa viimeisimmät keittiön kuulumiset - sekin alkaa jo olla viimeistelyjä vaille valmis! Olenkin välillä käynyt siellä pyörimässä saarekkeen ympärillä, availlut vetolaatikoita, nostellut kuvitteellisia ruokia jääkaapista tasolle, laittanut leikisti ruokaa mikroon... Rakastan keittiötämme!!

Mutta siitä lisää viikonloppuna! :)


Voimia vielä viikon viimeisiin rutistuksiin - se on viikonloppu jo kosketusetäisyydellä!


1 kommentti:

  1. Todella kaunis suihku!
    Meillä on tulossa kylppäriremppa, joten ahmin ja haistelen kaikkia kylppäri-ideoita erityisellä innolla.
    Minäkin haaveilen jostain, ei liian romanttisesta, mutta ei modernistakaan. 15 vuotta sitten valitsimme kukkaboordia, joka jakaa eriväriset laatat ylös ja alas. Nyt niitä on kateltu riittämiin ja simppeliyttä kaivataan.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...