perjantai 8. syyskuuta 2017

House Doctor -hyllykannattimet tulevaan wc- ja suihkutilaan


Mainitsinkin Instagramin puolella muutama päivä sitten, että posti toi mukanaan odotetun paketin; törmäsin viimeisimmässä Unelmien Talo & Koti -lehdessä suomalaiseen Zico's -nimiseen verkkokauppaan, ja aivan muita tuotteita ensin harkittuani törmäsinkin juuri sellaisiin hyllykannattimiin, joita kaipasin tulevaan wc- ja suihkutilaan!


Alkuperäisessä tunnelmakuvassa (4/2016) olin haaveillut messinkisestä vintage -hyllyköstä, jossain vaiheessa harkitsin myös String -hyllyjä... Mutta kaikessa yksinkertaisuudessaan nämä House Doctor -merkin kannattimet hurmasivat minut!


Tarkoitus olisi asentaa yksi hylly (alla oleva kuva) tuohon wc-istuimen kohdalle, seinäpainikkeen yläpuolelle.

...Siihen voi sitten nostella ne Jyskistä löytämäni Lucksta -lasipurnukat, joista tovi sitten kerroinkin - tai vaikka nostaa viherkasvin tuomaan eloa ja väriä tilaan! ;)


Näitä Apart -sarjan hyllykannattimia myydään kahden ja kolmen kappaleen pakkauksissa - tilasin itse 2 pakettia noita kahden kannattimen settejä.  2kpl setti maksaa 14,90€, ja 3kpl setti 22,90€ (+toimituskulut). 

Kannattimia oli saatavilla myös mustina - ja tämä sävy, jonka tilasin, oli nettikaupassa värinimellä 'kulta', mutta pakkauksissa luki 'Brass'. Sävy on todellisuudessa ehkä lähempänä sitä kultaa, kuin messinkiä - tai maalipinta ainakin kimalteleeehkä  hitusen enemmän kuin odotin nettikaupan sivuilla olevien valokuvien pohjalta.


Sitten vain hyllylevyn väriä, syvyyttä ja pituutta miettimään...! :)

Vahva ajatus on kyllä valkoinen hyllylevy hankkia, vaikka vaaleaa puutakin hetken harkitsin.

Tuohon 25x26cm kokoiseen kannattimeen mittailin mahtuvan ~23cm levyinen hyllylevy. ...Nopeasti kurkattuna Ikean hyllylevyjen syvyydet eivät täsmää, lähin syvyys oli 25cm, joten hieman askarteluksi saattaa mennä...


Samaan toimitukseen tilasin muuten myös A3 -kokoisen vuosikalenterin seinälle - jos vaikka hieman enemmän suunnitelmallisuutta saisin tulevana vuonna työnhuoneenkin valmistuessa tähän bloggaamiseen.... ;)

Mutta malttia, palaan tähän arjen pelastajaani paremmin erillisessä postauksessa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...