torstai 24. elokuuta 2017

Sisustuslöytöjä pikkurahalla - uuteen kotiin keittiöpyyhkeet Jyskistä


Tämä on ihanaa, sellaista suloisen katkeraa aikaa remontin kanssa; ihan juuri kohta pitäisi kaiken olla valmista, mutta kaikenlaista puuhaa riittää silti näperreltäväksi vaikka kuukauden jokaiseksi päiväksi, ja jokaisen päivän jokaiseksi tunniksi.

...Ja silti remontin valmistuminen on niin lähellä, aivan tuossa sormenpäiden tavoitettavissa, että voi jo heittäytyä miettimään - JA HANKKIMAAN - kaikenlaista muutakin kotiin liittyvää tavaraa, kuin ainaisia laattoja, saumauslaasteja, tapetteja ja puutavaraa!

Niinpä minäkin piipahdin tänään pikaisesti kotimatkalla töiden jälkeen paikallisessa Jyskissä - odottelin vastapäisestä pizzeriasta myöhäisiltapäivän lounasta miehelle vietäväksi raksalle, ja mikä olisikaan parempi tapa tappaa vartin verran aikaa, kuin kierros sisustusostoksilla - sillä kaipasin uusia keittiöpyyhkeitä uuteen keittiöön.


Näin jo jokunen viikko sitten Jyskin kuvastossa ihania keittiöpyyhkeitä; puuvillaa, graafisia kuvioita, maanläheisiä sävyjä...

Tiesin siis, mitä lähdin hakemaan!

...Ja silti tuon pikaisen piipahduksen aikana jouduin noutamaan myös korin ostoksilleni, sillä en saanut kaikkea syliini mahtumaan...! :)

Nämä kauniit valkoiset pyyhkeet viivakuvioin (50x70cm) ovat Tea Towell Amasonlilje -sarjaa, ja joiden hinta oli niin edullinen, että nostelin samaan vauhtiin useammankin kappaleen koriin; 1,50€/kpl!


Näitä alla olevia pyyhkeitä lähdin alunperin hakemaan liikkeestä; Tea Towell Blodtopp -astiapyyhepakkaus, joka sisältää 3kpl 50x70cm puuvillapyyhkeitä - 5€/3kpl pakkaus!


Pyyhkeet tuntuvat todella pehmoisille ja laadukkaille - sellaisille, jotka toimivat niin käsien kuivaamiseen, kuin vaikka leivinliinaksi taikinan ylle.

...En osaisi käyttää keittiössä froteepyyhkeitä, vaan nytkin sivupöydän metallikorissa on valtava kasa viikattuja puuvillaisia keittiöpyyhkeitä - joista tosin monen monta 'ei-niin-nättiä' voin nyt vihdoin hyvillä mielin laittaa kiertoon siivousräteiksi, kun sain nämä uudet ihanuudet vihdoin hankittua! ;)


En vielä raaskinut avata pyyhkeitä pakkauksista, vaan haluan viedä ne uuteen kotiin tällaisina ja vasta siellä avata ensimmäistä kertaa, fiilistellen kaikessa rauhassa oikeassa ympäristössä...

...Tämän uuteen kotiin muuttamisen, elämän muuttumisen takaisin ihan hitusen kiireettömämmäksi ja ihan meidän itsemme näköisestä kodista nauttimisen voi siis viedä aivan uusiin sfääreihin, nautiskellen jopa keittiöpyyhkeistä näissä määrin.... ;)

Antakaa minun leijailla hetki siis ja hipellellä iltaisin näitä pyyhepakkauksia silmät suljettuina, kun lapset ovat menneet jo nukkumaan, haaveillen pääsystä ikiomaan kotiin...


Liikkeestä lähti muuten mukaan kaikkea muutakin ihanaa, mutta palaan niihin löytöihin vielä uudelleen viikonloppuna.

Tältä illalta toivottelen nyt hyvät yöt, ja suljen tietokoneen - yöpöydällä odottaa dekkari, jonka ääreen kaipaan jo uppoutua hetkeksi, ennen kuin tämän aamun kello neljän herätys vaatii univelkansa takaisin...

Palataan siis, ja ihanaa leppoisaa viikonlopun aloitusta kaikille!

2 kommenttia:

 1. Hyvä ostos. Kauniilta näyttää. - Blogissani on kahden puutarhakirjan arvonta, käyhän kurkkaamassa. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kauniita keittiöpyyhkeitä ei koskaan voi olla liikaa! :)

   Kiitos vinkistä, Anneli, täytyy ehdottomasti tulla osallistumaan arvontaan. Täällä suunnalla elo hieman kiireistä ollut viime kuukausina, joten vaikka iltaisin lueskelenkin blogeja, olen valitettavan harvoin ehtinyt kommentoimaan... Toivottavasti saan tähän(kin) muutosta, kunhan pääsemme vihdoin muuttamaan ja rauhoittamaan arkeamme. :)

   Ihanaa ja leppoisaa viikonloppua sinullekin!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...