tiistai 8. elokuuta 2017

Kuulumisia raksalta; pienemmän pojan aurinkoinen huone vihdoin lopullisessa värissään!

Viikonloppuna urakoitiin miehen kanssa oikein hartiavoimin, ja saimme koko yläkerran vihdoin lopulliseen väriinsä!

Tai no melkein; jäljelle jäi vielä isomman pojan huoneen seinä, jonka hän itse haluaa tulla maalaamaan valitsemallaan vihreän sävyllä. :)

Tuossa alla olevassa valokuvassa pilkistääkin pieni siivu pienimmän poikamme aurinkoista lastenhuonetta - ja taustalla tupakeittiön päätyseinä, jonka tässä vaiheessa valokuvaamista oli saanut ylleen ensimmäisen kerroksen väriä. Palaan tuohon seinään pikemmiten ihan oman postauksen merkeissä.


Pienemmän pojan huoneeseen valittiin kipsilevyseiniin aurinkoinen ja lämmin sävy, Greippi (S302), Tikkurilan värikartasta, ja hirsipaneelit maalattiin koko kodissa Tikkurilan Valkoisella.


Greippi oli täydellinen värivalinta aurinkoisen ja energisen pojan huoneeseen! :)

Pojan huoneesta puuttuukin enää vain patterin kytkeminen sekä listat; lattian ja katon rajasta, sekä ikkunan ympäriltä. Siivousta vaille muuttovalmis huone noiden askareiden jälkeen siis - lähellä maaliviivaa siis tämän huoneen osalta!


Muistin virkistykseksi oli muuten pakko kaivaa arkistoista valokuva (alla) juurikin tuosta samaisesta nurkasta ennen remontin aloitusta.... Phuuuuh, pitkä matka on tuosta tultu!

Aikoinaan tämän huoneen läpi kuljettiin isoon tilaan (nykyiseen tupakeittiöön), mutta remontissa tuo oviaukko poistettiin ja tilalle rakentuu keittiö seinän toiselle puolelle. Pienemmän pojan huone olikin siis alunperin yhdistetty oleskeluhuone ja eteinen...


Ette voi edes kuvitella niitä onnen tunteita, joita läpikäymme joka ikinen päivä tuolla raksalla puuhatessa, kun muistelemme melkein kolmen vuoden mittaista tarinaa taaksepäin ja katselemme oman työmme jälkeä...!

...Ollaan kyllä monen kerrat taputeltu toisiamme olkapäille ja lyöty yläfemmaa:

'Hyvä Meidän Tiimi!


Samoin pintamateriaali- ja värivalintoja nyt valmiina pintoina katsellessa olemme todenneet, että 'kyllä, nappiin meni!' :)

Omaa silmääni miellyttää suuresti tuo Greipin, Tikkurilan Valkoisen ja meille vahingon kautta 'erikoistilauksena' sekoitettu harmaan lattiamaalin sävyn, tupla-annos 2115 -väriä, yhdistelmä:Makuja on monia, ja tästä talosta on tullut täysin meidän näköisemme. Olemme molemmat vanhan talon asujia, vaikka edellisinä koteina on ollut niin uusi omakotitalo, kerrostaloasuntoja, rivitaloasuntoja... Vanhassa talossa on lämmin tunnelma ja tällä talolla on kaunis sielu!

...Pelkään pimeää, ja liian vilkkaalla mielikuvituksella iltaisin jännitän täällä nykyisessäkin kodissamme jokaista rapinaa, mutta tuolla Villa Kotirannassa saatan yksin puuhastella iltahämärään saakka, ihanan rauhallisissa tunnelmissa.

Noiden seinien sisältä löytyi minun ZEN. <3

Kaivoin arkistoista vielä muutaman valokuvan matkan varrelta, jotka on otettu tuosta pienemmän pojan huoneesta eri vaiheissa:Meidän koti - ihan meidän näköinen!! <3


4 kommenttia:

 1. Oi miten kaunis lopputulos.Varmasti poikasi viihtyy tuossa huoneessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Anneli!! <3 Mietin ensin kylmemmän sävyistä keltaista, mutta nyt valmiina seinäpintana liputan ehdottomasti tämän aurinkoisen, lämpöisen, Greipin nimeen! Poika käynyt jo välillä vähän ihmettelemässäkin värimuutosta tulevassa huoneessaan - en tainnut ainakaan pahemmin säikähtää... ;)

   Poista
 2. Lattia näyttää todella hyvältä, eikä tuo keltainenkaan väri huonolta näytä seinissäkään. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen aivan rakastunut tuohon harmaaseen puulattiaan! <3 Kaunein, mitä ikinä olisin osannut, saati rohjennut, omaan kotiin kuvitella!

   Ja sinällään helppo tuo harmaan sävy; helppo yhdistää muihin, vaaleisiin tai räväkämpiinkin väreihin. :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...