perjantai 10. helmikuuta 2017

Lapsivapaa viikonloppu - suuntana Turun Rakenna & Sisusta -messut!

Oijoi, jännittää....!

Ihan huikea viikonloppu nimittäin edessä. Tai ainakin näin lapsiperheellisen, remontin parissa elävän, sisustamista rakastavan äiti-ihmisen silmissä... ;)

Tänään nimittäin kääntyy auton keula kohti Turkua, ja Rakenna & Sisusta -messuja! Huikeaa!


...Jännitystä tähä viikonloppuun tuo ehkä eniten tuo autoilu, sillä olen ihan itse ajamassa Turkuun, seikkailemassa siellä autoillen niin Turun keskustassa hotellia etsien, kuin messukeskukselle kurvaillen. Kuulostaa ehkä helpolle, mutta nyt kyseessä on siis nainen, joka on lähtökohtaisesti kieltäytynyt ajamasta metriäkään Helsingissä. Myös vieraat bensa-asemat hieman stressaavat, ja vaikka koetankin välillä repäistä, niin päädyn aina tankkaamaan niille tutuille asemille...

Mutta kun motivaatio on kohdillaan, niin jostain löytyy rohkeus poistua mukavuusalueelta - ja lähteä vaikka TURKUUN! ;)

Ja tässä viikonlopussa on motivaatiota vaikka muille jakaa; mielenkiintoisen tapahtuman lisäksi luvassa on laiskottelua ja lepäämistä - yksin, koko viikonlopun ajan, hiljaisuudessa! ...Kaikki ruuhkavuosien lapsiperheelliset ymmärtävät tässä kohti, miksi olen niin innoissani... ;)


Mukaan pakkaan kameran, läppärin ja Netflixin, sekä innokkaan uteliaan messukävijän asenteen. Näillä eväillä luvassa takuulla onnistunut reissu!

Ihanaa viikonloppua teille kaikille, ja ollaan kuulolla - lupaan laitella messuterveisiä heti tuoreeltaan lauantaina tänne blogiin - ja tietenkin Instagramin puolella voi seurata koko seikkailua valokuvin! :) Laitan Instan kautta myös messuilta valokuvia pitkin lauantaita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...