keskiviikko 9. joulukuuta 2015

Muistot matkoilta esiin tietokoneen syövereistä!

Pikaiset terveiset täältä päiväunien mittaisen valokuvaprojektin ääreltä! :)
Olen viimeisen reilun kymmenen vuoden aikana kiertänyt Eurooppaa, sekä piipahtanut kaksi kertaa Intiassa, ja kerran sekä Kiinassa, että Venäjällä - maita on listalle kertynyt nyt kaikkiaan 21, matkoja reilut 30. Jotkut maat, kuten Saksa, Itävalta, Unkari, Iso-Britannia ja Italia ovat haalineet useampiakin vierailuja.
Olen viime päivien ajan käynyt vanhoja valokuvia muutenkin läpi - laitoin juuri tilaukseen vajaat 800 paperikuvaa. Inhoan ajatusta, että kaikki valokuvani ovat vain sähköisessä muodossa... Olen sellainen vanhanaikainen albumien ja leikekirjojen ystävä! :)

Haaveeni on myös käydä läpi kaikki valokuvat noista 21 maasta ja teettää jokaisesta yksi valokuva seinälle koottavaan kollaasiin. Tästä tahtoisin aloittaa perheelle uuden perinteen; jokaisesta uudesta maasta, jossa käymme, lisättäisiin valokuva seinälle.

...Vielä kun osaisin päättää, tahdonko vain mustavalkoisia kuvia, vai vain värillisiä... :D Värillisissä välittyy tunnelma paremmin, mutta mustavalkoiset olisi helpompi yhdistää kokonaisuudeksi...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...