sunnuntai 20. toukokuuta 2018

Uusi huonekasvi & uusi vanha huonekalu makuuhuoneeseen


Omakotitalossa asuvalle toukokuu - varsinkin helteinen sellainen - on aikaa, jolloin sisällä ei juurikaan ehdi kameran kanssa pyöriä. Tai noh, eipä oikein ulkonakaan tohdi ehtiä valokuvaamaan, sillä töitä pihalla riittäisi vaikka aamusta myöhäisiltaan!

Niinpä blogin puolella on ollut viime viikkoina hieman hiljaisempaa ja Instan taas ovat vallanneet valokuvat puutarhasta....

Mutta olen koettanut olla itselleni armollinen - kaikkeen ei aika riitä, ja tällä hetkellä työlistan kärjessä on tuo puutarhan ja kasvimaan valmiiksi saaminen.


Mutta tänään vihdoin ehdin sunnuntain kunniaksi ottaa pienen hetken valokuvausaikaa ja tallentaa muutaman uuden jutun makuuhuoneemme puolelta, jotka ovat odotelleet esittelyä jo pienen tovin.

Ensimmäisenä kerrottakoot, että huonekasvien määrä kodissamme on taas kasvanut yhdellä! Plantagen tarjouksesta tarttui nimittäin mukaan traakkipuu - jos oikein muistan, niin olisiko vajaat 13 euroa maksanut....


Kaipasin makuuhuoneeseen jotain helppohoitoista ja 'palmumaisen rehevää' huonekasvia, joten elämäni kolmas traakkipuu oli helppo valinta!

Suojaruukuksi traakkipuu sai vuosia sitten kirpputorilta ostamani punoskorin.


Toinen ihanuus kammarissamme on uusi vanha tv-taso, joka korvasi aiemmin samalla paikalla olleen kaapelikelan pikkupöytänä.

Saimme tämä tason lahjana kaveripariskunnalta - kiitos S & M, olen vielä kahvia ja suklaata velkaa - jotka tiesivät, että rakastan ja ARVOSTAN näitä vanhoja kaunokaisia!


Tällaisella tv-tasolla onkin minulle tunnearvoa, sillä juuri samanlainen löytyi äitini isän kodista. Päällä oli tietenkin kuvaputkitelevisio ja lehtitelineessä Afrikan eläimiä esitellyt kirja, jota selasin aina vieraillessamme hänen luonaan. ...Vielä kun tuon kirjan löytäisin jostain divarista, niin mulla olisi tässä pieni aikakapseli omaan lapsuuteen! :)

Hyllyllä odottelee paikkansa löytymistä kaksi puista saranakehystä, joiden lasilevyjen väliin olen koettanut kertaalleen jo mummoni virkkaamia pikkuliinoja litistää - huonolla menestyksellä tosin, olivat liian paksuja...


Villainen viltti ja mummoni minulle tekemä villashaali ovat aina käden ulottuvilla, jopa näin kesää kohti kääntyessä. Olen viluinen ja nukun kesätkin läpi paksulla täkillä, villasukat jalassa - järvessä uimisen olen lähes kokonaan jo joutunut lopettamaan, ja ainoastaan uimahallin terapia-altaan lämpö tuntuu olevan minulle sopivaa... ;)


Pienillä jutuilla taas ihanasti uutta ilmettä makuuhuoneeseen!

...Kovasti haaveilen tarttuvani myös tuvan sohvaan ja vaihtavani hieman järjestystä sielläkin - ovathan huonekalut olleetkin kohta jo puoli vuotta samoilla paikoilla...! ;)


Tsemppiä sinne kaikille uuteen alkavaan viikkoon!

...Lapset täällä jo unilla, joten minä suljen tietokoneen ja siirryn nyt tuonne miehen viereen sohvalle Netflixin & iltakaffen ääreen.

Löysimme eilen uuden Netflix Original -sarjan, Safe, joka koukutti saman tien! Päähenkilönä on Dexteristä tuttu Michael C. Hall, joka sopii täydellisesti tällaisiin synkkiin murhamysteereihin. Suosittelen!! :)

Rauhaisaa sunnuntai-iltaa!

2 kommenttia:

 1. Traakkipuu ihan symppis, mutta jotenkin se ei vaan istu meille :)
  Kokeilin pari vuotta ja myin pois :D
  Tuohon paikkaan ja koriin se näyttää sopivan kuitenkin täydellisesti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toinen samanlainen löytyy meiltä hieman suurempana myös olohuoneesta, tosin hieman kituisesti viihtyy olohuoneen paahteisella ikkunalla - pitänee uudelleen sijoittaa vaikka tuonne makuuhuoneeseen sekin. :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...