maanantai 9. huhtikuuta 2018

Piipahdus Hotel Rantapuistossa, sekä lahjakortin arvonta sunnuntaibrunssille Ravintola Rantapuistoon


KAUPALLINEN YHTEISTYÖ // RAVINTOLA RANTAPUISTO


Viime viikon kestänyt blogin vuosijuhlahumu alkaa vähitellen rauhoittua - kyllä itselläkin on olo, että tänä vuonna tuli juhlittua oikein huolella! ;)

Ajattelin vielä muistella pienen hetken erästä muistoa vuoden takaa ja vierailuamme Hotel Rantapuistossa huhtikuussa 2016. Tuohon visiittiin liittyy olennaisena osana rauhassa nautittu sunnuntaibrunssi Hotel Rantapuiston tiloissa, jonne arvoin (Random.org:in avustuksella) kahden hengen lahjakortin hetki sitten.

Kurkistetaan vielä muutamin valokuvin tunnelmalliseen Hotel Rantapuistoon, ennen kuin paljastetaan voittaja!

Pssst, lisää valokuvia löytyy yllä olevasta linkistä viime huhtikuun postauksiin.


Annan teille saman vinkin kuin vuosi sitten:

Varaa mukaasi kamera ja huolella aikaa kiertelyyn, niin rakennuksessa kuin Rantapuistoa ympäröivässä luonnossa - paviljonkimaisesti sijoittuvissa rakennussiivissä, lasisine yhdyskäytävineen, riittää ihasteltavaa pidemmäksikin aikaa!

Tällaiselle kaltaiselleni 1960-luvun arkkitehtuurin ja designin ystävälle käyskentely Hotel Rantapuiston tiloissa on yhtä muotoilun juhlaa!


Yövyimme mieheni kanssa kahdenkeskisellä pakomatkallamme remontin kiireistä ja työtaakasta hotellin Seaside -siivessä, aivan meren rannassa - noita mäntyjen kehystämiä maisemia tuli ihasteltua useampikin tovi. 

Tunnelma oli ihanan rauhallinen ja aika pysähtyi.

Täällä oli helppoa unohtaa koko muu maailma!


Tämä alla oleva valokuva kuvaa täydellisesti fiiliksiämme; en muista koska viimeksi remontin aikana olisin hymyillyt näin leveästi! :)


Ja se sunnuntaibrunssi!

Hotellin yhteydessä olevan Ravintola Rantapuiston sunnuntaibrunssille (tarjolla sunnuntaisin klo 12-14) kannattaa saapua nauttimaan hetki hyvän ruuan ääreen ystävien tai perheen kesken.

Samalla voit ihastella merimaisemaa - kesäisin vaikka ravintolan terassilta!


Ja sunnuntaibrunssin päälle suosittelen rauhaisaa  kävelyretkeä Hotel Rantapuiston ympäristössä - vaikka merenrantaa pitkin, kuten mekin vierailullamme teimme.

Kesällä täytyy palata samoihin maisemiin ja jäädä uittelemaan varpaita merivedessä...


Mutta nyt ihanan sunnuntaibrunssi -lahjakortin voittajaan!


Arpaonni suosi tällä kertaa nimimerkkiä Kivalikka!
**Psst, olen sinuun yhteydessä, niin sovitaan lahjakortin toimittamisesta.


Onnea onnea onnea onnea voittajalle ja ihania herkutteluhetkiä!! :) Kiitos suunnattomasti valtaisasta osallistumisesta arvontaan!! 


**************


Näin kolmivuotiaan blogin kirjoittajana on helppo hymyillä (toki alla olevan valokuvan hymyyn vaikutti juuri nautitut löylyt Hotel Rantapuiston rantasaunassa, köllöttely paljussa meren rannalla sekä herkullinen Ravintola Rantapuiston illallinen - ja saattoi kuvaajallakin olla osansa asiaan...), sillä mukana tällä matkalla olette te!

Kiitos, että olette kulkeneet kanssamme tätä remontin - ja ajoittaisten pienten hemmotteluhetkien - täyttämää elämäämme. Kiitos, että olette siellä kuulolla, niin blogissa kuin Instagramissakin, ja kiitos jokaisesta ihanasta kommentistanne, joita olette jättäneet! Koetan parhaani mukaan aina myös niihin vastata, mutta välillä arki vie mennessään kiireineen ja aika tietokoneen äärellä jää vähiin. Kiitos siis myös kärsivällisyydestänne ja ymmärryksestänne. <3

Tästä on hyvä jatkaa tätä seikkailua Villa Kotirannassa!****

Illalla vielä julkaistaan voittaja Hotel Sveitsin yöpymislahjakortin arvontaan, joten pysykäähän kuulolla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...