torstai 15. kesäkuuta 2017

Kaunis kukkapöytä tulevaan kotiin

Pidemmän tovin olen jo haaveillut piipahduksesta Mäntsälään Riihenmäentielle muuttaneeseen Osto- ja myyntiliikkeeseen. Ulospäin rakennus näyttää ehkä hieman rujolta, mutta jo ensimmäinen silmäys ovelta suureen halliin ja notkuviin hyllyihin paljasti potentiaalin pidempäänkin tutkimusmatkaan!

Olimme pienimmän pojan kanssa kahdestaan liikenteessä viime viikolla, ja kierrelleet jo muita Mäntsälän kirpputoreja, kun vielä ennen kotiin paluuta päätimme tehdä yhden pysähdyksen.

Ja kyllä, se oli hyvä ratkaisu! :)


Vaikka olen koettanut malttaa mieleni, ja olla ostamatta mitään etukäteen uuteen kotiimme, niin tämä kukkapöytä löysi välittömästi tiensä Villa Kotirantaan! Näin sille nimittäin heti mielessäni juuri täydellisen paikan tulevassa tupakeittiössämme; ikkunan alla, takan oikealla puolella, lepotuolin vieressä.

Jos olisin vain ihastunut tason ulkonäköön, olisin saattanut vielä jättää sen liikkeeseen odottelemaan, mutta koska a) sille on tarve, b) se on juuri täydellisen kokoinen ja c) se on mielestäni todella kaunis, niin hyvillä mielin maksoin tasosta sopuisan 25€ ja kannoin sen autoon! :)


Nostin kukkatason nyt tilapäisesti nykyisen kotimme olohuoneeseen toisen kukkatason viereen lisätasoksi. Siinä se saa nyt odotella, että saamme lautalattiat vihdoin maalattua ja pääsemme vähitellen kantamaan jo ensimmäisiä tavaroita säilytykseen raksalle.

Tarkoitus onkin ensin saada isomman pojan huone kokonaan valmiiksi, samoin kuin alakerran työhuone, ja käyttää niitä varastotilana, kun läpikäymme tavaroitamme täällä nykyisessä kodissa. Edessä onkin siis isomman mittakaavan inventaario, mitä säilytetään ja mitä laitetaan kiertoon, joko kirpputorilla myyden tai lahjoittaen eteenpäin.

Haaveilenpa jopa pihakirppiksen pitämisestä...


Tuosta kukkapöydästä saa muuten irrotettua tarjottimeksi tuon taso-osan. En tiedä onko tuolla ominaisuudella muuta tarkoitusta, kuin helpottaa tason puhdistamista. Toki kukkapöydällä olevat kasvit voi tarjottimen avulla helposti siirtää kesäpäivisin terassin puolelle nauttimaan auringosta.


Tuo kyseinen Osto- ja myyntiliike sijaitsee siis Mäntsälän keskustan läheisyydessä, aivan Lahdentien (140) tuntumassa Mäntsälän pohjoispuolella. Lahdentieltä Riihenmäentielle käännyttyä, sijaitsee sinisävyinen hallirakennus Riihenmäentien vasemmalla puolella, arviolta ~200m päässä risteyksestä. Et voi ajaa ohi! :)

Tutkin pitkän aikaa liikkeessä myös valaisinhyllyjä, ja veikkaan, että sieltä voisin tehdä vielä löydön tulevaan kotiimme. Yhtä retrovalaisinta jo pyörittelinkin käsissäni, jota olin aikaisemmin ihastellut vain nettikaupoissa.

Lisäksi melkein puolet liikkeestä jäi vielä minultakin tutkimatta, sillä jännästi tuon vauhdikkaan kaksivuotiaan kanssa en uskaltautunut ihan jokaiseen hyllyvälikköön...

Hyvä syy siis palata uudelleen, ilman lapsia, ajan kanssa pienelle tutkimusmatkalle! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...