perjantai 7. huhtikuuta 2017

Esittelyssä inspiroivin sisustuskirja aikoihin, sekä kyseisen kirjan arvonta blogini lukijoille!

*Kaupallinen yhteistyö, Kustannus-Mäkelä


Tammikuun loppupuolella tarttui käteeni paikallisesta kirjastosta yksi kauneimmista ja inspiroivimmista sisustuskirjoista aikoihin; Kodin kaunis vintagetyyli (Susanna Zacke & Sania Hedengren, Kustannus-Mäkelä Oy, 2015).


Tuo kirja istuu täydellisesti omaan sisustusmakuuni; kauniita, värikkäitä ja persoonallisia, kotoisia koteja - siis juuri sellaisia hyggeilijän unelmia - ihania DIY -ideoita ja -ohjeita, kirpputorilöytöjä, vintage -esinetä ja -huonekaluja...! 

Kirjassa tutustutaan viiteen kauniisti remontoituun kohteeseen, joiden sisustamisessa on yhdistelty kekseliäästi uutta ja vanhaa. Joka kerta selatessani kirjaa löydänkin aina uusia, kauniita yksityiskohtia ja inspiroidun omiin tuunausprojekteihinikin, jotka usein tahtovat jäädä 'odottelemaan sitä oikeaa aikaa'. 


Kodin kaunis vintagetyyli -kirjasta olen myös löytänyt kauniita yksityiskohtia, joita aion toteuttaa myös Villa Kotirannan sisustuksessa tulevana syksynä! 

Ja olenpa voinut kirjan kauniiden valokuvien avulla näyttää miehellenikin, että ''juuri tällaista seinää tarkoitin'', tai ''onpas tähän kotiin rakennettu kaunis vanhanajan vaatekaappi, jollainen sopisi meidänkin verannallemme, vinkvink...''! ;) 

...Kirjan erittäin selkeiden ohjeiden pohjalta osaisin muuten minäkin tuon komeron jopa toteuttaa!


Kun ensimmäisen kerran avasin kyseisen kirjan kirjaston hyllyjen välissä, ja selailin värikkäitä, mutta tyylikkäitä sivuja, mietin, että jos Villa Kotirannasta ikinä tehtäisiin kirja, juuri tällaiselle tahtoisin sen näyttävän - ja tuntuvan! Ihanaa, samettisenpehmeää paperia käytetty kirjan painamiseen, joka myös osaltaan tuon lämmintä ja kotoisaa tunnelmaa valokuviinkin.


Ihastuin niin kovasti tuohon värikkäiden kotien ja tuunauksen ylistykseen, että otin yhteyttä Kustannus-Mäkelään, ja pyysin saada kappaleen kyseistä kirjaa myös arvottavaksi teidän lukijoiden kesken. 

...Kuten olen aiemminkin todennut, haluan jakaa kanssanne vain sellaisia tuotteita/palveluita, joihin itse todella uskon ja tämä kirja on todella vienyt sydämeni mennessään!

Suurkiitos siis kustantamolle, joka toimitti kirjan sopivasti blogini 2.vuosipäivän kunniaksi arvottavaksi! :)

Täten laitetaankin siis arvonta käyntiin: Voit osallistua arvontaan liittymällä blogini lukijaksi (tai jo olemalla sellainen) ja kertomalla tämän postauksen kommentteihin, mikä on ollut viimeisin tuunausprojektisi, tai millainen DIY-työ sinulla on parhaillaan työnalla! :)

Arvonta suoritetaan maanantaina klo 20:00, joten sinne asti aikaa osallistua!


Onnea kaikille arvontaan!!



26 kommenttia:

  1. Viimeisin projektini on ollut lastenhuoneen vaatekaapit. Ja ehdottomasti mukana arvonnassa.
    masamutsi@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei kuulosta ihan pienelle tuunausprojektille - olisi ihana nähdä kuvia (koetin blogistasi käydä kurkkimassa)! :)
      Onnea arvontaan, Kati!

      Poista
    2. Hahahah, en ole kehdannut laittaa. Ei ole vielä ihan valmis... lähempää tarkastelua ei ehkä kestä. ;)

      Poista
  2. Ikuisuusprojektinani on lemmikkiemme asumus eli terraario, jonka haluan olevan eläimille viihtyisä sekä meille ihmisille silmää miellyttävä suuri sisustuselementti. :) Upea kirja! Osallistun arvontaan. (piivoitto@gmail.com)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käärmeitä, hämähäkkejä, liskoja...? Ketä terraariossanne asustaa? :) Enpä ole koskaan tullut edes ajatelleeksi, että tottahan toki terraarionkin voi tuunata sisustuselementiksi!
      Onnea arvontaan! :)

      Poista
  3. Viimeksi taisin maalata muovisia munia ruskeapilkullisten linnunmunien näköisiksi pääsiäistä varten. Mukana arvonnassa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sielläkin suunnalla ollaan siis jo virittäydytty pääsiäisen tunnelmiin! ;) Millaisella maalilla muovimunia maalasit, ja pysyykö maali hyvin muovissa kiinni? En ole itse vielä uskaltautunut kokeilemaan, kun jännitän sen maalin irtoamista...
      Onnea arvontaan! :)

      Poista
  4. Viimeisin projekti on räsymattojen lyhentäminen koska ovat liian pitkiä tähän asuntoon. Vielä hevosenhäntäsolmu onnistuu. Mukana arvonnassa.
    karhuoja@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt täytyy tunnustaa, etten muista millainen hevosenhäntäsolmu on, vaikka varmasti sekin on joskus käsityötunnilla opetettu... :)
      <3 Räsymatot, ihania!
      Onnea arvontaan, Aila! :)

      Poista
  5. Viimeisin projekti taisi olla vanhoista trikookuteista virkattu matto. Vaikuttaa aivan ihanalta tuo kirja :)
    sannituominen@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin työpaikalla odottelee kotiinraahaamista valtava laatikollinen trikoopaitanäytteitä, jotka pelastin kierrätyskäyttöön - tarkoituksena joskus leikellä ne kuteiksi ja virkata mato(i)ksi! :)

      Tämä kirja on kyllä todella ihana!! Jokaisesta aukeamasta olisin voinut ottaa valokuvan jaettavaksi - täynnä mahtavia ideoita ja kauniita, värikkäitä koteja! <3

      Onnea arvontaan, Sanni!

      Poista
  6. Viimeisin projektini oli vanhan lipaston maalaus ja toinen odottaa hommaan ryhtymistä.
    klaara49(at)luukku.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa mahtavalle! :) Olen itsekin ostanut useamman vanhan lipaston, ajatuksissa maalata ne kalkkimaaleilla, mutta joka kerta olenkin rakastunut lipastojen alkuperäisiin pintoihin, enkä olekaan raaskinut maalata... :)

      Onnea arvontaan! :)

      Poista
  7. Ihanan näköinen kirja, toivottavasti arpaonni suosii! 😊 Viimeisin diy-projekti on nukensängyn tuunaus lahjaksi kaksivuotiaalle tytölleni. Maalasin sängyn kalkkimaalilla ja ompelin petivaatteet kierrätysmateriaaleista. 😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kävinkin kurkistamassa blogistasi - kertakaikkiaan kaunis sänky, ja suloinen lahjansaaja! <3
      Arpaonnea, Maiju! :)

      Poista
  8. Viimeisin diy-projekti on niinkin hurja kuin kenkälaatikon päällystys nätillä paperilla :) Nyt työn alla on ovistopparin teko betonista, josta tosin on vasta vain tarvikkeet hankittuna. Ja kymmenen muuta juttua, aina pitää olla suunnitelmia muhimassa :D
    Tosi ihana tuo kirja, kerrankin jotain muuta kuin vain valkoista! talviuninalle@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kerran ystäväni kanssa mietittiin, että jos olisimme ehtineet toteuttaa kaikki askartelu- ja käsityöideamme, hukkuisimme tavaraan! :D Aina tulee mieleen joku toteuttamiskelpoinen idea, ja ideavihkoset täyttyvät talteen kerätyistä ideakuvista - to-do -lista on jo melkoinen... ;) Vaan olisi se tylsää, nimittäin elämä ilman inspiraatiota ja intoutumista tuunaamiseen! <3

      Onnea arvontaan, Suvi! :)

      Poista
  9. Laatikoston maalaus mutta tästä on jo jonkin aikaa. Pitäisi alkaa motivoitua myös kirjahyllyn maalaukseen, toivottavasti saan sen pian aikaiseksi.
    Tiina
    miumiu83 at gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huih, kirjahyllyn maalsus onkin jo sen verran suuri projekti, että en yhtään ihmettele, että motivaatio voi olla hieman hukassa... ;) Iso tsemppi urakkaan - ja tietenkin onnea arvontaan, Tiina!

      Poista
  10. En tiedä lasketaanko leikekirjan kokoominen tuunaukseksi mutta sellaista olen tehnyt viime-aikoina :)
    annikajokinen95@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehdottomasti lasketaan!!! :) Leikekirjat, mun suuri intohimo! <3 Juuri laskin, että seitsemän tyhjää vihkoa/kirjaa pitäisi käydä ostamassa... ;)
      Arpaonnea, Annika!

      Poista
  11. Noo, viime aikoina mua on työllistäneet betonimunat.;D Kaikkea muutakin olen haaveillut ehtiväni, ja itse asiassa eilen tein yhden kokeilun betoninjämistä! Täytyy lähteä varastoon kattomaan, miltä näyttää.:))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sä voisitkin pitää sellaisen betonityöpajapäivän! ;) Mä niin haluaisin kokeilla ties minkälaisia ruukkuja, mutta en ilman kaveria saa ikinä aikaiseksi...
      Pistin sun nimen arvontalistalle, iso peukku arvontaan, Taina! <3

      Poista
  12. Kirja on todella mielenkiintoinen. Mulla on projektissa villasukat :) :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuosta kirjasta löytyy myös käsityöideoita, vinkvink! ;)
      Onnea arvontaan, Tuija!

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...