torstai 6. huhtikuuta 2017

Blogin vuosipäivää vietetään raksan vaiheita muistellen, sekä arvotaan lahjakortti!

*Kaupallinen yhteistyö, Hotel Rantapuisto


Muistatteko, mistä kaikki alkoi kaksi vuotta sitten? :)

 
Olimme juuri ostaneet oikein klassisen 'remontoijan unelmakohteen', startanneet raksaprojektin raivaamalla tontilta isoimmat puut ja pajukot - sekä olin päättänyt taltioida remontin vaiheita blogin muodossa!

Pitkälle on kahdessa vuodessa edetty; tontista alkaa vähitellen tunnistamaan jopa pihapiirin merkkejä, rakennus on saanut ylleen uuden ulkoverhouksen, katon ja ikkunat - ja blogista on tullut itselle rakas harrastus, joka (minulle ominaiseen tapaan) on rönsyillyt pelkästä remontista sisustus- ja DIY -juttuihin, kotikanalan  ja kasvimaan tuomaan omavaraisempaan elämään sekä lapsiperheen arjen tapahtumien jakamiseen.  :)

Kiitos, kun olette olleet mukana jakamassa tätä matkaa! <3 <3

 
Oli muuten hauska selata tätä postausta varten vanhoja valokuvia raksalta vuodelta 2015, sillä niin nopeasti aika kultaa muistot; naurahdettiinkin miehen kanssa, että 'olihan se melkoinen murju'.... :D

Muutos on ollut valtava!


Rakennuksen lisäksi ison muutoksen on kokenut myös pihapiiri; alunperin pajukon ja heinikon valtaama, täysin hoitamaton piha raivattiin vähitellen selkeämmäksi, ja rinnetontin korkeuseroja muokattiin. Vanhoista omenapuista, joita tontilla oli alunperin neljä, jätettiin keskelle pihaa tonttia piha-alueeksi ja puutarhaksi jakamaan kaksi hyväkuntoista - jotka ovatkin tuottaneet nyt kahtena kesänä jo melkoisesti satoa!

Kesähuoneelle on varattu jo paikka tontin vasemmasta alakulmasta, kasvihuoneelle tontin oikeasta laidasta. Lavapuutarha perustettiin puutarhaan viime kesänä, ja tänä kesänä tarkoitus olisi laajentaa lavapuutarhaa, sekä muokata lisäksi avokasvimaa mm. perunalle.

Pihan muokkaus jatkuu tänä kesänä - ja niiden valmistumisen jälkeen pääsen vihdoin istuttamaan tontille muutaman hedelmäpuun lisää, sekä pensasmustikat ja puutarhavadelmat.


Eli paljon on tehty, ja paljon on vielä tekemistä edessä! Ja kun remontti niin rakennuksen kuin pihankin osalta saadaan valmiiksi,on hyvä muistaa, että omakotiasujalta ei tunnetusti koskaan työt lopu... ;)Kävimme mieheni kanssa ottamassa pari viikkoa sitten ihanan irtioton arjen tohinoihin ja remonttiarkeen Hotel Rantapuistossa saunoen rantasaunassa, laiskotellen paljussa meren rannalla, herkutellen Ravintola Rantapuistossa sekä ulkoillen Rantapuiston kauniissa merellisissä maisemissa.

**Vink; Pääset kurkistamaan noihin tunnelmiin näistä linkeistä;


Juhlapäivän kunniaksi on tänään random.org -palvelun avulla arvottu onnekas voittaja, jolle lähetän Hotel Rantapuiston lahjoittaman kahden hengen lahjakortin Ravintola Rantapuiston sunnuntaibrunssille (huom. ei koske äitienpäivän brunssia)!

Kiitos kaikille arvontaan osallistuneille - tänään onnetar suosi Annaa!! Onnea onnea onnea!! :)
Pssst: Laitan sinulle, Anna, s-postia heti huomenissa, niin pääsette avomiehesi kanssa viettämään laatuaikaa herkuttelun merkeissä!Suurkiitos Hotel Rantapuistolle tuosta mahtavasta viikonlopusta, sekä brunssilahjakorttien lahjoittamisesta arvottavaksi blogini lukijoiden kesken!******

Jos myös sinä haluat ottaa irtioton arkeen ja viettää laatuaikaa näissä upeissa maisemissa, niin nyt kannattaa tarttua tilaisuuteen; blogini lukijat saavat -20% alennuksen Hotel Rantapuiston majoitushinnasta koodilla LAATUAIKAA

Etu on voimassa toukokuun 2017 ajan ja tarjoushintaisia huoneita on rajallinen määrä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...