perjantai 14. lokakuuta 2016

Talvinen asetelma keittiöön [#Kukkailottelua]

Tällä viikolla osallistunkin #Kukkailottelua -valokuvaushaasteeseen molemmilla blogeilla, eli kannattaa käydä kurkistamassa valokuvat myös toisesta blogistani; http://somethingelsephotoblog.blogspot.fi/.

Loin samoilla elementeillä kaksi aivan erilaista tunnelmaa molempii blogeihin.

Haastetta varten pyörähdin torstaina illalla uudessa kukkakaupassamme, Mäntsälän Kukassa. Isomman pojan ollessa englanninkurssillaan, kävin valokuvaamassa Mansikkatilan mailla -blogin Tainan innoittamana paikallisen kukkakaupan kauniita kukkasia, ja asetelmia. Tarkoitus olikin noista kuvista tehdä tämän viikon #Kukkailottelua -postaus, mutta toisin kävi! :)

Mukaani nimittäin lähti tämä upea neilikka - olikin aika ostaa itselle kukkia, kun mies ei ole hetkeen lahjonut - jossa ihastuin noihin ohuisiin, kuin tussilla piirrettyihin terälehtien reunoihin. Tässä kukassa on jopa jotain sarjakuvamaista.

Piipahdin myös paikallisessa sisustuskaupassa, LaFiliassa, lainaamassa tämän Ib Laursen -malliston pienen maljakon valokuvausrekvisiitaksi, joka *vinkvink* toimii myös kauniina kynttilänjalkana!
Osallistun tällä valokuvapostauksella Mansikkatilan mailla -blogin jokaviikkoiseen Kukkailotteluun! :)


12 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. En ole koskaan aiemmin neilikoita ostanut - lisäsin suosikkikukkieni listalle! <3

   Poista
 2. Rkylläpä onkin hyvänvärinen neilikka!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja tummempi terälehtien reuna korostaa kauniisti tuota väriä! <3

   Poista
 3. Harvinaisen kauniin värinen neilikka!

  VastaaPoista
 4. Onpa kauniit kuvat. Ja erilaisia ovat kuin toisessa blogissasi. Kävin toisessa blogissasi ja klikkauduin samalla lukijaksi. - Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, kun kävit kurkistamassa molempien blogien kuvat - ja tervetuloa Something else -valokuvabloginkin lukijaksi! <3

   Poista
 5. Neilikka on tosi kaunis, ihailen niitä aina mutta ostan harvoin❤️

  VastaaPoista
 6. Onpa kaunis neilikka ja ihanat kuvat!<3 Neilikat on kivoja, kun ne saattaa kestää kolmekin viikkoa!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tätäkin olen nyt päivittäin vaihtanut uuteen veteen ja leikannut hieman uutta imupintaa - upeana edelleen, ei pienintäkään häivähdystä nuutumisesta! :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...