torstai 13. lokakuuta 2016

Tälle kotikanalan omistajalle ja vintage -huonekalujen rakastajalle oivallinen lahja

Habitare 2016 -messuilta oli löytynyt Vepsäläisen osastolta upea Egg-tuoli -juliste - Mansikkatilan mailla -blogin Taina oli julisteet bongannut, ja ottanut yhden ylimääräisenkin mukaan. Minun onneni, sillä hän lahjoitti toisen minulle vieraillesssaan raksallamme viime viikonloppuna! <3


Piipahdin aiemmin viikolla pikaisesti Lahdessa, ja sieltä Kärkkäiseltä löytyikin juuri sopivat (50x70cm) kehykset julisteelle.

Juliste saatiin nostettua parhaalle paikalle yllättävän pian samisen jälkeen - siis lasten valokuvienkin kehystäminen on odottanut pidemmän aikaa... ;)


Mieskin tykästyi tähän kuvitukseen, mikä on siis jo melkoinen saavutus! ...Aiemmin hankkimani perhosjulisteet eivät ole saaneet samanlaista vastakaikua, jännä... ;)


Pieni yksityiskohta, mutta taas melkoinen ryhdistävä vaikutus olohuoneen ilmeeseen!En pidä julisteiden säilyttämisestä rullalla, sillä aivan liian helposti onnistun niitä ruttaamaan, eikä meillä kuvia suoranakaan oikein saa minnekään säilytykseen, jos ne kehyksistä poistaa, joten olenkin melko huono vaihtamaan julisteita, valokuvia ja piirroksia kehyksiin.

Saatan nostaa kyllä kehyksiä kuvineen varastoon tai vaatehuoneeseen säilytykseen, mutta aina joudun uudelle kuvalle uudet kehykset ostamaan - kuten tällekin.


...Ehkä seuraavaksi ryhdistäydyn, ja käyn hakemassa ne kehykset niille lastenkin koulu- ja päiväkoti -valokuville... :)

2 kommenttia:

  1. Ihana!<3 Valkoiset kehykset raikastaa kivasti!:)Mulla kun on tuossa sama mustilla kehyksillä, niin ero on selvä ja valkoisten hyväksi. Kehykset vaihtoon siis!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) Mun ystävä totesi tänään, että hänkin ottaisi tällaisen mielellään - liekkö Vepsäläisellä näitä jaossa muuallakin...?! ;) I-HA-NA! <3

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...