torstai 1. syyskuuta 2016

Lastenhuoneen uudet vanhat kalusteet

Tiistaina saapui kotiimme uudet, vanhat - ehdottoman retrot - lastenhuoneen kalusteet!


Pienin poika alkaa olla jo sen verran touhukas, että kunnollista piirtelypöytää olemme kaivanneet hänen huoneeseensa. Tähän asti virkaa hoiti Ikean neliskulmainen sohva/sivupöytä, mutta ihanteellinen se ei käyttöön ollut - varsinkin sen terävät kulmat ehtivät aiheuttaa jo muutamat ylimääräiset sydämenlyönnit pojan vauhdikkaissa leikeissä...


Ihastuin välittömästi näiden kalusteiden kuluneisiin pintoihin - näkyy, että näitä on käytetty! Tosin mies jo mallaili mielessään maalipintojen uusimista, mihin hieman pitkin hampain alustavasti suostuin, tosin miehen ehdottama puupintojen maalaus valkoiseksi sai minulta välittömän kiellon. Korkeintaan hionta, ja uusi lakka pintaan!


Olen miettinyt punaisen maton virkkaamista vielä huoneeseen, mutta niin kauan kuin junarata on kovassa käytössä, on lattialle turha liikoja mattoja laittaa - ne potkitaan kuitenkin sivuun leikkien tieltä. ;)


Tässä pöydän äärellä, värityskirjan parissa, viihtyy nyt niin lapsi kuin aikuinenkin. :)


Pöydän ja tuolien mukana tuli myös penkki, joka toimii samalla säilytyslaatikkona. Penkin toisessa päässä on vaneriset renkaat, joka helpottavat siirtelyä - vaikka laatikko olisikin täynnä leluja.

...Ajattelin tuohon laatikon kanteen tuunata mustan kontaktimuovin avulla kahdeksikon muotoisen autoradan...


Tuoleja on nyt yllin kyllin pojan huoneessa, ja kovasti haaveilenkin, josko Villa Kotirannassa tuo pöytä mahtuisi asettumaan kapealta sivulta seinää vasten, jolloin sen ääreen saisi aseteltua kaikki neljä tuolia.


Taas vähän uutta (ja tarpeellista tällä kertaa) kotiin! :)

2 kommenttia:

 1. Ihanat kalusteet. Varmasti on paljon käyttöä, vielä kun ne ovat lasten korkeudelle tehty.
  Nuo tuolit ovat niin tutun näköiset, työpaikallani, joskus kauan sitten, oli just ton näköiset. Kivat muistot tulivat mieleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä ovat todella tukevatkin - uskaltaa aikuinenkin rohkeasti istua lapsen seuraksi näille tuoleille! :) Ihanaa, kun ovat ajan saatossa näin hyvässä kunnossa pysyneet edellellä omistajalla. Saivat meiltä uuden kodin ahkerassa käytössä.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...