perjantai 25. syyskuuta 2015

Raksalla parisuhteen laatuaikaa ja suunnitelmia mittanauhojen kera

Kuten jotkut saattoivat Villa Kotirannan Facebook -sivulta huomata, piipahdimme menneenä viikonloppuna pitkän tauon jälkeen raksalla. Sateisen lauantain kunniaksi pääsimme viettämään parisuhteen laatuaikaa polttamalla sisätilojen purkutöistä syntyneitä roskia.
Tässä perheessä ei ruumiillista työtä pelätä ja molemmat saivat kantaa oman osuutensa palavaan kekoon! :) Sisällekin oli vielä jäänyt purettuja lattialautoja, jotka heittelin ikkunasta pihamaalle ja kannoin sitten nuotiopaikalle. Ei kuntosalille enää illalla kaivannut...!
Emme olleet moneen viikkoon käyneet työmaalla - paitsi keräämässä omenat mehustamoa varten - ja pakko sanoa, että tauko oli tehnyt hyvää! Aivan uusin silmin taas katseli paikkoja ja muutama mielessä pyörinyt idea sisätilojen remontointiin saatiin varmistettua toimivaksi ottamalla mittoja paikan päällä.

Mies myös teki muutamia koeporauksia alakerran puolella ja niiden pohjalta suunnitelma kodinhoitohuoneesta muotoutui taas hieman konkreettisemmaksi. Tästä aiheesta vielä erillisessä postauksessa hieman myöhemmin!
Ja kun kaikki roskat oli poltettu, jotka oli pakko saada pois talven alta, päästiin nauttimaan hieman lisäenergiasta - näistä makkaranpaistotuokioista on jo melkein tullut tapa raksalla puuhastellessa... :)

1 kommentti:

  1. Kuulostaa tosi kivalle! Yhteisen päämäärän eteen ponnistelu todellakin vahvistaa parisuhdetta.<3

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...