maanantai 16. tammikuuta 2017

Mattimyöhäinen [#Kukkailottelua]

Vaikka aikaa oli koko viikonloppu osallistua Mansikkatilan mailla -blogin Kukkailottelua -haasteeseen, niin tässä sitä maanantai-iltana vielä valitsen valokuvia... :)


Täällä Villa Kotirannan puolella on kohta viikon verran ollut hiljaisempaa, mutta sitäkin enemmän tohinaa on ollut Something else -valokuvablogin parissa. Jos et vielä ole ehtinyt tutustumaan, niin kurkistathan ystäväni kanssa viime kesänä perustettua yhteisblogiamme!

Tänään julkaisinkin siellä valokuvia pienen pienistä auringonsäteiden pilkahduksista - nyt, kun kaamoskin alkaa vähitellen väistyä.


Aasinsiltaa valokuvablogista päästäänkin näihin Kukkailottelua -haasteen valokuviin; istuimme sunnuntaina ystäväni Mian (toinen Something else -blogin valokuvailijoista) kanssa alas miettimään suuntaa blogille vuoteen 2017, ja pureskelemaan ideoitamme kahvikuppien ääreen.

Vaikka tovi olikin viime näkemästä, niin juttu jatkui luontevasti siitä, mihin viimeksi olimme jääneet. Tiedättehän, jotkut ystävyydet kantavat yli karikot ja välimatkat, sekä pitkätkin radiohiljaisuudet. Ehkä paitana ja persauksena aikuisuuteen kasvaminen Pohjois-Savossa on rakentanut hyvän ja vakaan perustan elämänmittaiselle ystävyydelle. ;)


Mia toi tullessaan tämän kauniin kukka-asetelman tuliaisiksi - sekä rasiallisen itsetehtyjä muffinseja, jotka katosivat aikuisten ja lasten suihin alta aikayksikön. :)

Ja kun tähän taloon kukkasia saapuu, missä muodossa tahaansa, niin samantien perinteitä kunnioittaen ne tulee valokuvata muistoiksi. Kuten olettekin tässä kohta parin vuoden aikana varmaan huomanneetkin... ;)


Jänniä projekteja suunnitteilla tälle vuodelle - ja niin monia, joihin tahtoisi tarttua, mutta en tiedä mistä tunteja lisää saisi haalittua päiviin... Mutta en valita, mahtava tämä tunne, kun päässä kieppuu miljoona ideaa, ja on taas löytynyt sellainen lapsenomainen innokkuus ja luovuus!

Tätä lisää!! :D


Taas karkasi käsistä tämä kuvien määrä, toivottavasti jaksoit katsoa loppuun asti... :)

---Hieman erilaisissa tunnelmissa valokuvia tuolla Something else -blogin puolella - tämä talven pimeys ja vähäiset hanget saavat valokuvien aiheetkin melko synkiksi...

Valokuvausideoita ja -kohteita otetaankin molemmissa blogeissa ilolla vastaan, eli teemoja saa ehdottaa, sekä vinkata vaikka kotia, jota olisi mahdollista päästä ihmettelemään kameran linssin läpi!

Osallistun tällä valokuvapostauksella Mansikkatilan mailla -blogin jokaviikkoiseen Kukkailotteluun! :)

5 kommenttia:

 1. Kaunis kukkakimppu, ihanat värit, jotenkin niin keväistä.

  VastaaPoista
 2. aika tiivistiin paitana ja peppuna kyllä kuljettiin. Sitä melkein osasi lopettaa toisen lauseen ja ajatukset. Monta ihanaa muistoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 Todellakin! <3 Huih, miten siitä onkin kohta jo 20 vuotta, kun lukiossa ystävystyttiin?!?! :D

   Poista
 3. Upea kimppu!<3 Vastaväriä ja valkoisen ja vihreän tasapainoa, kaunista!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...