perjantai 20. toukokuuta 2016

Viikonloppuun Kukkailottelulla! :)

Nyt, kun pihamme ovat tuoksullaan valloittaneet tuomen (vaiko syreenin?!) kukkaset, kannoin niitä sylikaupalla myös sisälle maljakoihin.
Nämä oksat pääsivät viime kesänä kastelukannukäyttöön hankittuun keraamiseen vesikannuun, ja kannu nostettiin olohuoneen hyllylle tuomaan kesäisiä tuoksuja ja silmänruokaa arkisiin touhuihimme.
Samalla hyllyllä odottelee seuraavaa askarteluhetkeä minun ja isomman poikani yhteinen kirjan taitteluprojekti; vanha pokkari saa uuden elämän - todennäköisesti poikani huoneessa. :)


Osallistun tällä postauksella Mansikkatilan mailla -blogin jokaviikkoiseen Kukkailotteluun! :) 
**Kiitos kutsusta, Taina!**


13 kommenttia:

 1. Tuomen tuoksu kuuluu toukokuuhun - aivan ihanat kuvat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jokaisen talven jälkeen tuomen tuoksu tulee aina hieman yllätyksenä, samoin kuin auringon lämmön tuntu iholla - miten talven aikana ehtiikin unohtaa kaiken kesään liittyvän? :)

   Poista
 2. Ihania kuvia ja tuoksu valtaa mielen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Hieman jokaiseen huoneeseen tekisi mieli kimppu näistä taikoa...

   Poista
 3. Tuomen kukkia minäkin maljakkoon laitoin terassille ja tuoksu on kyllä aivan ihana. Hyvää viikonloppua. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiersin eilen raksan pihaa kameran kanssa, ja samalla laskeskelin, minne vielä saisin tuomen tai kaksi mahdutettua... :D Kuuluu suomalaiseen perinnemaisemaan, ja tuo mieleen omat lapsuuden kesät.
   Hyvää viikonloppua, Outi! <3

   Poista
 4. Tälläkin taitaa tuomi ehtiä kukkaan jo toukokuussa, uskomatonta ihanuutta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä meidän kylällä näyttäisi jokaisen tien varrella ja pihan nurkassa tuomi kukkivan - yllätyin itsekin, kun tänä keväänä ensimmäistä kertaa oikein pistin merkille, kuinka kaikkialla valkoiset kukat valtaavat maisemaa. :) Ei ole enää kesä kaukana...! ;)

   Poista
 5. Tuomen kukinta on niin ihana, ja kuten monet muut toukokuun kukkaset, se kukkii minusta ihan liian vähän aikaa!:) Tuossa lähellä kasvavilla tuomilla alkaa kukinta harmittavasti olla jo vähän yli. Onneksi tänä vuonna ei tullut tuomenkehrääjäkoita! Se saa tuomen niin surullisen näköiseksi.:(
  Hienoa, kun ehdit ilotteluun mukaan!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulen myös, että täällä kohta kukinnan paras hetki jo ohi - kaikki kukat näyttävät pihamme puihin jo puhjenneen. Täytyy nauttia niin kauan kuin tätä ihanuutta riittää, ja istuskella tuossa pihalla tuomien äärellä... :)
   Kiitos, kun järjestät tätä ilottelua, koetan ehtiä useamminkin mukaan - kukkia tulee valokuvattua paljon, niinkuin tuota ympäröivää luontoa ylipäätään, mutta suurin osa kuvista jää tietokoneelle piiloon. ...Melkein pitäisi olla oma blogi pelkille kukkien kuville... ;)
   Ihanaa viikonloppua, Taina! <3

   Poista
 6. Kauniita tuomenkukkia. Luonto antaa nyt parastaan.

  VastaaPoista
 7. Upeat tuomenkukat kivassa maljakossa, tuoksun voi melkeen tuntea tänne asti!

  VastaaPoista
 8. Kauniita kuvia!
  Meilläkin on jo tuomi kukassa, ei varmasti koskaan ole ollut näin aikaisin.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...