Oman elämänsä Kätevä Emäntä

lauantai 16. heinäkuuta 2016

Sateen runteleman liljan pelastus

Kävin eilisen kaatosateen jälkeen valokuvaamassa pihallamme, ja löysin sateen taittaman liljan... En raaskinut jättää sitä nuutumaan, vaan annoin sille jatkoajan olohuoneessamme! :)
Ostin tuon keraamisen vesikannun viime vuonna Hong Kong -myymälästä Lahdesta, ja vaikka se alunperin tulikin kastelukannuksi, niin useammin siihen on kukka-asetelmia tullut tehtyä... :)
Liljan väri sointuu kauniisti yhteen vuosia sitten ostetun Casa -merkin tyynyliinan kanssa.
Juuri sopivan rustiikkista ja herkkää makuuni! <3
Liljoista haaveilen Villa Kotirannankin pihaan, ja nämä matalavartiset liljat ovatkin hankintalistallani. Isäni puutarhassa (eli lapsuudenkotini pihassa) on aina ollut pääasiassa pitkävartisia oransseja liljoja, joten nämä valko-pinkit -kukat ovat minulle raikas uutuus!

4 kommenttia:

  1. Sade on täälläkin piiskannut kukkia. En minäkään olis malttanut jättä liljaa kuolemaan pihalle.
    Ihana kannu, sopii hyvin myös yhdelle kukalle.
    Onneksi sun blogis toimii nyt :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haaveilen kovasti, että joskus omassa pihassa kasvaisi niin paljon liljoja(kin), että voisi hyvillä mieli kerätä aina tuoreet kukat kotiin maljakkoon - ilman, että ensin sateen täytyisi ne katkoa, ennenkuin raaskisin ottaa penkistä sisälle... ;)

      Poista
  2. Täälläkin sade onhakannut kukkia maata vasten tai katkonut niitä.
    Osallistu kastehelmi kulhojen (6) arvontaan mun blogissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vein juuri ruukkukaupalla kukkia raksan pihalle laatikoihin kasvamaan - pahalle tuntui pitkävartisia liljojakin sinne laittaa, kun pelkkä sadetta enteilevä tuuli niitä taivutti vaakatasoon... :(

      Poista